GEOFUN.cz

  • GEOFUN.cz
  • GEOFUN.cz
  • GEOFUN.cz

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 20.32 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Application is available only in Czech language.

GEOFUN je zábavná geolokační aplikace nové generace, která Tě zábavnou formou seznámí se zajímavými místy, turistickými cíly, utajenými historkami či místními rodáky. Během plnění úkolů (geosrand) budeš fotografem, filmařem, spisovatelem, budeš plnit rozličné úkoly a odpovídat na všetečné dotazy od svého průvodce. Zkrátka pestrá aktivní zábava s Tvým telefonem, při kterém budeš objevovat zajímavá turistická místa!

Hra aktuálně nabízí geosrandy z území Českomoravského pomezí vymezeného městy Svitavy-Litomyšl-Polička-Moravská Třebová-Vysoké Mýto a jejich okolím.

GEOFUN vychází z oblíbeného geocachingu, ale funguje zcela virtuálně. Prvním krokem po instalaci aplikace je výběr a stažení geosrand (úkolů), které se rozhodneš plnit. Aby se Ti geosranda aktivovala, dalším krokem je dojít na místo startu, k čemuž Ti dopomůže mapa případně textový popis místa, pokud nemáš internetové připojení. Na startu se Tě ujme určený virtuální průvodce, který Ti sdělí bližší informace o konkrétních úkolech, který budeš plnit. K samotné hře není potřeba internetové připojení.

Za každý splněný úkol, a to i částečně, získáš body (geonky) do osobního konta (geokonta) a podle získaných geonek se pak určuje Tvoje geohodnost.
Prvních 100 hráčů, kteří dosáhnou minimálně 300 geonek, obdrží bezplatně tričko ze speciální edice GEOFUN. Všichni hráči, kteří se do hry zapojí, pak mohou hrát o hodnotné ceny, jako je pobyt na hradu pro celou rodinu, víkendové pobyty, poukázky do restaurací apod. - výčet cen na http://www.ceskomoravskepomezi.cz/geofun/

Více informací o hře je k nalezení na http://www.geofun.cz

Tvůj Geofotr (otec a tvůrce hry)

Requirements

Your mobile device must have at least 20.32 MB of space to download and install GEOFUN.cz app. GEOFUN.cz is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of World Media Partners, s.r.o. at http://www.geofun.cz.

Copyright © 2013 World Media Partners, s.r.o.