Finn bileier

  • Finn bileier
  • Finn bileier
  • Finn bileier
  • Finn bileier

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Utilities
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 6.1 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Påkjørt? Parkert inne? Dette er den raskeste appen for å finne den andre bileieren!

3 apper i én: Finn bileier, sjekk heftelser og se når bilen skal til EU-kontroll.

Finn bileier var den første appen som lot deg sjekke navn på bileier, og har siden den ble sluppet vært den mest nedlastede appen på Utilities-listen i App Store.

Nå kan den finne bilens eier, telefonnummer til bilens eier, dato for forrige EU-kontroll og neste EU-kontroll. Vi oppdaterer den stadig med nye versjoner for å sikre at dette er den beste bileier-applikasjonen i App Store.

Dette sier brukerne om appen:

MariaOslo ★ ★ ★ ★ ★
«Nyttig! Har allerede hatt bruk for appen da en bil feilparkerte foran bilen min tidligere i dag. Fikk kontaktet bileieren som flyttet bilen i løpet av noen minutter. Supert!»

Toddys ★ ★ ★ ★ ★
«Meget bra! Her far du akkurat det som står i beskrivelsen. Ser denne appen som meget nytig hvis uhellet skulle være ute.»

Jon Reidar Hammerfjeld ★ ★ ★ ★ ★
«Genial og enkel. Hadde en som parkerte meg inne på jobben. Tok meg under ett minutt å ha ham på tråden.»

Meik63 ★ ★ ★ ★ ★
«Veldig praktisk og nyttig app»

Svesor ★ ★ ★ ★ ★
«Dette er et helt uvurderlig verktøy for den som fotograferer biler hele tiden. Hadde vanskelig klart meg uten denne appen!»

Slik virker den:

Skriv inn regnr på bilen, og du får umiddelbart tilgang til de opplysninger Brønnøysund-registrerene har om bil og bileier, i tillegg til opplysninger om EU-kontroll.

Alle biler som er registrert med heftelser i Brønnøysund, vil du umiddelbart finne med gratis oppslag mot registeret. De bilene som ikke finnes der, vil du få oppslyninger på ved å sende SMS med registreringsnummer til kjøretøysregisteret fra denne appen. For disse meldingene tar Statens Vegvesen 3 kroner per melding.

Om du skal kjøpe deg bruktbil, kan du like enkelt finne hvilke heftelser som er knyttet til bilen ved å slå opp regnr. Du kan også enkelt se om den er EU-godkjent og når den skal inn til neste EU-kontroll.

Det er jobbet mye med detaljene i Finn bileier for å gjøre dette til den raskeste måten å finne frem til bileier på. Appen viser også hvor i landet bilen er registrert uten bruk av internett!

Finn bileier toppet nedlastingslisten i App Store da den kom høsten 2010, og ble kopiert av flere konkurrenter. Da versjon 1.2 ble sluppet i mai 2011 toppet den listene igjen.

Vi har satt ned prisen på Finn bileier til 7 kroner. Kjøp den i dag!

Requirements

Your mobile device must have at least 6.1 MB of space to download and install Finn bileier app. Finn bileier is available on iTunes for $1.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of AutoMagi Ltd. AutoMagi Ltd at http://www.automagi.no/.

Copyright © 2010 AutoMagi Ltd.