Fantezi Futbol

  • Fantezi Futbol
  • Fantezi Futbol
  • Fantezi Futbol
  • Fantezi Futbol

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Games
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.96 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
==== İLK TAKIM PUANLARI TANIMLANDI ====
İlk takım puanları oyuncularımızın takımına eklenmiştir. Tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz. Hadi yeni haftada hayırlı maçlar.
==============================

Fantezi Futbol uygulamasına hoşgeldiniz. "Ben de Teknik Direktör olabilirim" diyorsanız ve bu işte iddialıysanız buyrun kendinizi kanıtlayın. Takımınızı Fantezi Futbol Kurallarına göre kurarak toplayabileceğiniz en fazla puanı toplayın ve rakiplerinizden bir adım önde olun!

Fantezi Futbol uygulamasında kendi kadronuzu kurun ve en iyi ilk 11 takım kadronuzu Lig'de değerlendirin. Kurduğunuz takımdaki oyuncuların gerçek Lig'deki performanslarına göre puan durumunuz değişecektir. Örn: Seçtiğiniz futbolcular, gerçek yaşamda gol attığında, asist yaptığında ya da hiç kart görmeden o maçı bitirdiğinde puan kazanırsınız.

Ben bu ligde en çok puanı toplar ve şampiyon olurum diyebiliyorsaniz o zaman ücretsiz Fantezi Futbol oyununu şimdi indirin ve anında oyuna katılın.

==== Maç Yapma Kuralları ====
80 Milyon Euro'luk bütçeniz ile Transfer bölümünde bulunan oyunculardan seçerek kadronuza transfer edebilirsiniz.
Kadroda en az 14 en fazla 18 oyuncu olması gerekiyor. Her kadroda en az 1 kaleci, 3 savunma, 3 orta saha, 1 forvet oyuncusunun olması gerekiyor.

İlk 11
Kadronuzu tamamladıktan sonra her maç için ideal 11'inizi belirlemeniz gerekiyor. İlk 11'inizi her hafta Maçlar başlamadan önce Salı ve Cuma günleri arası değiştirebilirsiniz. Herhangi bir değişiklik yapmadığınız takdirde sahaya bir önceki haftanın takımıyla çıkarsınız. Maçlar sırasında herhangi bir değişiklik mümkün değildir.

İlk 11`inizin dizilişini
5-3-2
4-4-2
4-5-1
5-4-1
3-4-3
4-3-3
3-5-2
olarak belirleyebilirsiniz.

Kuralların tam yazısını uygulama içerisinde "Kurallar" bölümünden öğrenebilirsiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 3.96 MB of space to download and install Fantezi Futbol app. Fantezi Futbol is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of articularis Cem Aksu at http://www.articularis.com/mobile-app-portfolio/fantezi-futbol/.

Copyright © articularis