Facedog

  • Facedog
  • Facedog
  • Facedog
  • Facedog

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Social Networking
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 18.3 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
* Bu uygulama ile minik dostlarınız için sosyal bir profil oluşturabilir,fotoğraflarını yükleyebilir ve diğer üyelerle bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.Üyelerin paylaşımlarını , fotoğraflarını beğenebilir, yorum bırakabilir ve onlarla irtibata geçebilirsiniz.Belli mi olur belki sosyal ağlarda gezinirken, köpeğinizin hayatının aşkını bulabilirsiniz :)

*160 farklı ırkın fotoğraflarına ve özelliklerine ulaşabilir, onların olumlu olumsuz bilgilerini öğrenebilirsiniz.Ayrıca her ırkın bilgilerinin altında bulunan yorum kısmından, o ırk köpek sahiplerinin yorumlarına ulaşabilir veya sizler de kendi sahibi olduğunuz ırkın özelliklerini yorum olarak ekleyebilirsiniz. Henüz minik bir dostunuz yok mu? O halde yine 'Irklar & Özellikleri' menüsünden sahip olmak istediğiniz veya merak ettiğiniz ırkın özelliklerine ve sahiplerinin yorumlarına ulaşabilir, istediğiniz soru ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

*Onların burçlarını da unutmadık.Bizlerde olduğu gibi onlar da yıldızların enerjisinden etkileniyorlar.Burçlar menüsünden tüm burçların özelliklerini görebilir, kendi köpeğinizin burcunu okuyabilir ve yorum yapabilirsiniz, hatta diğer üyelerimizin burçlara yaptığı yorumlarla kendi köpeğinizin özelliklerini karşılaştırarak siz de fikirlerinizi ekleyebilirsiniz.

*Uygulamamızdaki en önemli bölüm ise YUVA ARAYANLAR bölümüdür.Burada sürekli güncellenen ve yuva arayan dostlara ulaşabilir, onları sahiplenebilir veya sahiplendirmek istediğiniz, bakamadığınız bir dostunuz varsa,bize bildirerek bu bölümde paylaşılmasını sağlayabilir ve ona yeni bir yuva bulabilirsiniz.

*Bütün bunlar dışında 'Videolar' bölümünden minik dostlarınızla ilgili eğlenceli videolar izleyebilir, 'Etkinlikler' bölümünden ise, Türkiye genelindeki köpek festivallerine ve eğlencelerine, tarih, adres, iletişim bilgilerine ulaşabilir ve katılabilirsiniz.

*Uygulamamızı beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen, güzel yorumlarınızı bekliyoruz.. :)

*Sormak istediğiniz herşey için bize facedog@outlook.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 18.3 MB of space to download and install Facedog app. Facedog is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of deniz YVZ at http://sosyalkopek.net.

Copyright © 2014 DC®