erRadio

  • erRadio
  • erRadio
  • erRadio
  • erRadio

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 3.1.13
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 61.5 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Είμαστε μία παρέα ανθρώπων που αγαπάμε τη μουσική. Δε μας αρέσει να βάζουμε ταμπέλες, αλλά ούτε και να μας βάζουν. Δε θεωρούμε τους εαυτούς μας mainstream αλλά ούτε και περιθωριακούς - άλλωστε, ποιος μπορεί να τα ξεχωρίσει τη σημερινή εποχή;

Θα παίζουμε πάντα ό,τι μας αρέσει και ό,τι θεωρούμε ότι ταιριάζει σε εμάς. Σκοπός μας πάντα είναι, όχι μόνο να ακούτε… αλλά να προσέχετε τι ακούτε! Χωρίς όμως να σας κουράζουμε παράλληλα. Αυτά είναι τα πιστεύω μας, αυτό είναι το μανιφέστο μας, αυτοί είμαστε… ΕΜΕΙΣ!

Ακούστε μας δυνατά στο iPhone σας & ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού μας. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα και διαδραστικά μαζί μας, μέσα από την νέα εφαρμογή του ER-Radio!

Η εφαρμογή είναι έτοιμη να παίξει τόσο στο iOS 6, όσο και στο iPhone 5, προσφέροντας σας την δυνατότητα να μας ακούτε, έχοντας την εφαρμογή στο παρασκήνιο. Επιπλέον μπορείτε να μας ακούσετε μέσω του Apple TV 2G/3G, ή οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να αναπαραγάγει audio μέσω AirPlay. Η τελευταία μηχανή αναπαραγωγής έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τις εισερχόμενες κλήσεις, ώστε να διακόψει την αναπαραγωγή αλλά και να επιστρέψει μετά την κλήση, χωρίς την δική σας παρέμβαση. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να την διαχειριστείτε, είτε μέσω του lock screen, είτε μέσω του multitask bar, είτε ακόμα και μέσω του hands free!

Η τελευταία έκδοση προσφέρει integration με το Facebook και το Twitter, ενώ μπορείτε να προσπελάσετε μέσα από την εφαρμογή τις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter. H επικοινωνία με τoν σταθμό ολοκληρώνετε με χρήση του ενσωματωμένου mail app στην εφαρμογή του ER-Radio, των Push Notifications, αλλά και μέσω του shout box, με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε, όχι μόνο με τους παραγωγούς, αλλά και με ολόκληρη την παρέα σας!

Requirements

Your mobile device must have at least 61.5 MB of space to download and install erRadio app. erRadio was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of HeavensDelegate Miltos Makris at http://iappshellas.gr.

Copyright © 2013 iAppsHellas