Egyszervolt.hu Versek

  • Egyszervolt.hu Versek
  • Egyszervolt.hu Versek
  • Egyszervolt.hu Versek

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.03 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Az Egyszervolt.hu weboldal 2001. óta a az értékes, pozitív, nevelést segítő, de egyben szórakoztató tartalmak tárhelye. Megalapításnál fontos célunk volt, hogy a gyerekeknek és szüleiknek kulturális értékekben is gazdag tudásanyagot közvetítsünk. Célcsoportunk az óvodások és kisiskolások. Az Egyszervolt.hu weboldal gyermekbarát oldal, ahol a biztonságos internethasználat biztosított. Gyerekeink nyugodtan böngészhetnek az oldalon.
A Versek rovatunk teljesen egyedülálló Magyarországon. Célunk az volt, hogy olyan verseket, népi mondókákat ismerjenek meg a nézők, hallgatók, amelyek valóban a magyar kultúrát képviselik, melyeknek irodalmi jelentősége van. Megtalálhatjuk itt régi költők verseit – Petőfi Sándortól, Gazdag Erzsin át, egészen Kormos Istvánig, de ugyanúgy jelen vannak itt a kortárs költők alkotásai is – Lackfi János, Tóth Krisztina, vagy éppen Kányádi Sándor alkotásai. A Versek rovat különlegessége, hogy a verseket a gyerekek mondják el - óvodások, kisiskolások - s az illusztrációkat is a gyerekek készítik hozzá. Ezzel a megjelenítéssel szerettük volna még közelebb hozni a gyerekekhez a verseket, a költészetet, az irodalmat. A népi mondókák jelentősége is nagy, hiszen ezek azok a rigmusok, amelyeket nap mint nap hallgatnak a kicsik, amelyek anyáról lányra, apáról fiúra szállnak, olyan ritmusos szövegek ezek, amelyeket elfeledni semmiképp nem szabad.
Rovatunk segíti az informatikai eszközök felhasználói kultúrájának fejlesztését, amellett, hogy kiváló és tartalmas szórakozást nyújt.

Requirements

Your mobile device must have at least 3.03 MB of space to download and install Egyszervolt.hu Versek app. Egyszervolt.hu Versek is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ABC publishing Active Books Collection Publishing Kft. at http://egyszervolt.hu.

Copyright © Appsters Kft.