DIGIFOTO Pro

  • DIGIFOTO Pro
  • DIGIFOTO Pro
  • DIGIFOTO Pro
  • DIGIFOTO Pro

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 572.72 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Download de eerste iPad-editie van DIGIFOTO Pro gratis!

Deze editie staat vol met reisfotografie. Naast foto's en verhalen bevat de iPad-editie video's, interactieve elementen en krijg je de apparatuur te zien waar de fotografen mee werken.
Onder andere in deze editie:

Trans-Mongolië Express - 7661 kilometer spoorweg, zeven tijdzones. Dwars door Siberië. Via de hoogvlaktes van Mongolië en de Gobiwoestijn, brengt de trein je in zeven dagen naar eindbestemming Beijing. Is dit dé ultieme fotoreis?

Willem van der Bijl, opgepakt in Noord-Korea - Postzegelhandelaar Willem van der Bijl maakte jarenlang foto's van het dagelijkse leven in Noord-Korea tijdens zijn zakelijke reizen door het land. De 24e keer vond de regering het welletjes en werd hij opgepakt. Na twee weken kwam hij weer vrij. De unieke foto's heeft hij nog.

Als toerist naar Noord-Korea - Noord-Korea is misschien wel het meest gesloten land ter wereld. Je komt er niet zomaar in, en als je er bent dan word je overal gevolgd en in de gaten gehouden door je gids. Anne-Marie Vermaat ging er heen met een georganiseerde reis.

Verre culturen en vreemde volken - De Deense fotograaf Ken Hermann heeft een bijzondere stijl. Verre culturen en vreemde volken legt hij op locatie vast met zware studioflitsers.

Straatfotografie in New York - Erik Borst neemt je mee naar het walhalla voor straatfotografie: The Big Apple. Hij laat je zien hoe je met een camera de straten doorkamt op jacht naar interessante situaties en bijzondere personages.

Alle hoofdsteden van de wereld op de foto - Binnen vijf jaar tijd wil freelance fotograaf Jeroen Swolfs de hoofdsteden van alle landen ter wereld hebben bezocht om daar het dagelijkse straatleven te fotograferen onder de naam 'Streets of the World'. Hoe staat het project er tegenwoordig voor?

Over DIGIFOTO Pro
DIGIFOTO Pro is niet alleen een (e)-magazine over fotografie, maar ook een actieve community van fotofreaks. We brengen het heetste, spannendste fotografienieuws en artikelen, blogs, fotowedstrijden en reviews, 24/7. Daarnaast vind je op de website www.digifotopro.nl meer inspiratie dan je in een mensenleven kunt verwerken. We zijn nooit te beroerd om jou aan het woord te laten over je eigen foto's en we staan we voor je klaar als je vragen hebt.

Requirements

Your mobile device must have at least 572.72 MB of space to download and install DIGIFOTO Pro app. DIGIFOTO Pro is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Clipboard Publishing B.V. Clipboard Publications BV at http://www.digifotopro.nl.

Copyright © Clipboard Publishing