Dagen efter

  • Dagen efter
  • Dagen efter
  • Dagen efter

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 21.64 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Äntligen en tvättäkta diktapp! En oas i reality-TV-landet Sverige. Med innehåll som varken underhåller eller fördriver är "Dagen efter orden" som gjord för dig som är trött på oäkta, innehållslöshet och skval. 148 sidor ord och bild, 3 utvalda litografier till din telefon och möjligheten att skicka valfri sida som ett diktogram till den du älskar, avskyr eller bara avundas. Allt till priset av en tiondel av pappersupplagan, som du självklart också kan beställa. Vi erbjuder även direktkontakt till kreatörerna; hylla, hata eller hälsa direkt via appen.

Du kan välja att äta allt på en gång, men vi tror på en dikt om dagen för att hålla farbror med vita rocken borta.

Vi är inget, utan på väg mot något. Den här boken handlar egentligen om att tillåta sig upptäcka tystnaden. På köpet blir du yngre. Följ bara siffrorna, de tar ett liv eller två att förstå. Uppenbarelsen kommer i rätt ögonblick, varken förr eller senare. Vi tänker inte som andra. Vi tänker på dig och har tagit fram en upplevelse utöver det vanliga bara för din skull. Bokkonceptet består av Patriks bilder i symbios med Pers fantastiska dikter. Detta är botemedlet mot duggregn, försenad lokaltrafik och fulla tvättkorgar. Vi lovar att detta är en större upplevelse än samtliga dokusåpor, veckotidningar och reklampelare som du, ofrivilligt, kommer att konsumera i år. Gör ett medvetet val. ”Dagen efter orden” är ett minne för livet, ett skott i själen och en bok som ger mening till måndagar.

Requirements

Your mobile device must have at least 21.64 MB of space to download and install Dagen efter app. Dagen efter was updated to a new version. Purchase this version for $2.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Biohazard Gorillas Patrik Blomqvist at http://www.patrikland.com/?page_id=467.

Copyright © Patrik Blomqvist, Per Blomqvist