Cumhuriyet

  • Cumhuriyet
  • Cumhuriyet

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 321.29 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Cumhuriyet haberlerine ulaşmak için artık küçük bir dokunuş yeterli. Cumhuriyet Gazetesi'in iPhone uygulaması, "cumhuriyet.com.tr"de yayınlanan haberlerin "tümünü" içeriyor. Cumhuriyet Haber Portalı'nı cebinize taşıyor.

Dilerseniz, gündemin öne çıkan haberlerine hızlıca göz atabilir, "Son dakika" bölümüne "dokunup" gelişmeleri dakikası dakikasına izleyebilirsiniz. iPhone sayfaları sürekli güncelleniyor. Kimi günler, yayınlanan haber sayısı 200'e ulaşıyor.

Cumhuriyet iPhone uygulaması toplam 20 alt bölümden oluşuyor. Siyaset, Türkiye, dünya, ekonomi, kültür-sanat, spor, hava durumu gibi geleneksel bölümlerin yanı sıra, sağlık, çevre, çalışma yaşamı, eğitim, kitap, bilim- teknik, gezi, tarım gibi özel bölümler de var.

Artık, Cumhuriyet çizerlerinin karekatürlerine iPhone üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet okurlarının görüş yazıları "Olaylar ve Görüşler" bölümünde yer alıyor.

"Söyleşi", "Dosyalar" ve "belge arşivi" bölümlerimiz ilginizi çekebilir.

İnternet üzerinde 1998 yılında "gazete" gibi yayınlanan ve dünyada "e-gazete"nin ilk örneklerinden olan Cumhuriyet, 2008 yılında Haber Portalı ile okurun karşısına çıktı. 2010 yılı şubat ayında www.cumhuriyet.com.tr'de İngilizce bölümü yayına girdikten bir ay sonra iPhone uygulaması ile karşınızdayız.

Amacımız, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri size en hızlı ve "en doğru" biçimde ulaştırmak; Cumhuriyet Gazetesi'nin temel ilkelerine, "Basın Meslek İlkeleri"ne uygun yayın politikamızla "doğru haberin"
adresi olmak.

Requirements

Your mobile device must have at least 321.29 KB of space to download and install Cumhuriyet app. Cumhuriyet was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of aMVG at http://www.amvg.com.

Copyright © Cumhuriyet Gazetesi