Civilant

  • Civilant
  • Civilant
  • Civilant
  • Civilant

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Social Networking
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 26.16 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
In de huidige samenleving is het steeds belangrijker dat je zelf een waakzaam oog hebt voor zaken die zich in je directe omgeving afspelen met betrekking tot inbraak, diefstal, vermissing, vernieling, verdachte situaties/personen, ongevallen, overlast enz. om te voorkomen dat deze zaken vaker gebeuren en om burgers in je directe omgeving te waarschuwen voor deze zaken.

Civilant is een speciaal ontwikkelde app met als doel burgers zeer lokaal te linken aan elkaar zodat zij samen hun buurt veiliger kunnen maken. Op deze app zitten een hoop extra’s die het leven een stuk veiliger en beheersbaarder kunnen maken.
Je kan in de app een melding maken van verschillende situaties waarbij je een foto kunt toevoegen aan de melding en je kunt reageren op een melding die een buurtgenoot heeft gedaan. Je kan het dichtstbijzijnde ziekenhuis, of politiebureau makkelijk zoeken en je wordt vervolgens naar deze locatie begeleid. Er zit een alarmknop op die je op je scherm klaar kan zetten zodat je met een aanraking op het scherm direct 112 kan bellen en er staan handige tips in de app met betrekking tot Veiligheid voor allerlei zaken.
Ook de meldingen van ambulance, politie en brandweer komen in de app binnen zodat je met deze app op je telefoon al deze zaken in één app binnen handbereik hebt.

Met de Civilant app zorg je samen voor een veilige buurt.

Prijzen Civilant op iPhone:
Een extra volglocatie € 0,99
Abonnement vanaf € 0,99:
1 maand voor € 0,99
3 maanden voor € 2,97
6 maanden voor € 5,94

- Alle abonnementen gelden tot wederopzegging, tenzij expliciet anders vermeld.
- Betaling van het abonnement vindt plaats met het iTunes-account nadat de koop van het abonnement is bevestigd.
- Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging is uitgeschakeld.
- Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand voor aanvang van de nieuwe betaalperiode indien u het abonnement wilt beëindigen.


Meer informatie omtrent abonnementen, ondersteuning en privacy is terug te vinden op onze website www.civilant-app.com.

Requirements

Your mobile device must have at least 26.16 MB of space to download and install Civilant app. Civilant is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Roxelane Roxelane BV at http://www.civilant.com.

Copyright © Civilant B.V.