Burn Fat Not Fuel

  • Burn Fat Not Fuel

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0.2
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 861.22 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Wat levert je auto op als je hem stil zet?
Hoeveel CO2 stoot je NIET uit door dagelijks naar het werk te e-fietsen?
Hoeveel KG lichter en gezonder ben je als je dagelijks 30 minuten beweegt?

De Burn Fat Not Fuel app berekent het voor je en monitoort je voortgang als je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Burn Fat Not Fuel geeft inzicht in het effect van jouw inspanning door de e-fiets te nemen in plaats van de brandstof auto. Het effect op het gebied van het milieu, jouw portemonnee en jouw gezondheid zijn significant. Zo bespaar je al snel tientallen euro's door niet met de auto te gaan.
Door het inzicht dat je met Burn Fat Not Fuel krijgt, zie je de voordelen om anders te reizen en maak je steeds vaker de keuze om te kiezen voor duurzaam en gezond. Als Burn Fat Not Fuel dat bereikt, is ons doel geslaagd.

De app is gratis te downloaden en te gebruiken. Door het handmatig invoeren van je ritten, worden de effecten van jouw ander gedrag zichtbaar. Een goede stimulans om door te gaan.

De app is uit te breiden met een GPS-logger waardoor alle gereden routes automatisch in jouw Burn Fat Not Fuel account verschijnen. Uiteraard zijn de routes via een map te bekijken.

Het "uploaden" gaat op basis van een beveiligde radiotechnologie waardoor er geen data-abonnement nodig is. Middels "Plug and Play" koppel je de "receiver" aan jouw thuisnetwerk en het systeem werkt.

We hebben het dus zeer gemakkelijk voor je gemaakt. Er is echter 1 maar. Jij bent de persoon die zijn leefstijl aan zal moeten passen om de voordleen ook echt waar te maken en geloof mij, je zult er geen spijt van krijgen.

Wij wensen jou veel Burn Fat Not Fuel.

Requirements

Your mobile device must have at least 861.22 KB of space to download and install Burn Fat Not Fuel app. Burn Fat Not Fuel was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of eCarConnect B.V. at http://www.ecarconnect.com.

Copyright © eCarConnect B.V. 2012