bugunbugece

  • bugunbugece
  • bugunbugece

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.0.7
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 7.43 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Nerede, ne zaman ne var? Sosyal yaşam rehberiniz bugunbugece.com hepsini biliyor.

Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız, en büyük problemlerinizden bir tanesi: Sosyal yaşamınızı planlayabilmek.

- O konser ne zamandı?
- Gideceğim sinema salonuna en yakın otopark nerede var?
- Sergiyi gezdikten sonra en güzel sıcak çikolatayı en yakında nerede içebilirim?
- Çocukları parkta gezdirdikten sonra dondurma yiyeceğimiz yere nasıl gideriz?

İKSV Film, Müzik, Caz, Tiyatro Festivalleri, İstanbul Bienali, Tasarım Bienali, If İstanbul, filmekimi, Akbank Caz, Kısa Film Festivalleri, Rock&Coke, Efes Blues Festival... Aklınıza gelen bütün büyük organizasyonlar... Film, konser, gösteri, tiyatro, sergi, müzayede; kısaca tüm etkinlikler... Nerede, ne zaman, ne var?

Bunlar ve bunlara benzer tüm soru ve sorunlarınıza çare olması için bugunbugece.com websitesinde sunduğumuz tüm bilgileri şimdi kolay, kullanışlı ve avantajlı bir mobil uygulamada birleştirdik. Çünkü biz, İstanbul’daki tüm etkinliklerin ne zaman, nerede, nasıl olduğunu biliyoruz ve bu etkinliklerin etrafında neler olup bittiğini de biliyoruz. Konserlerden sergilere, fuarlardan festivallere, atölye çalışmalarından kültürel gezilere, alışveriş merkezlerinden taksi duraklarına kadar her türlü bilgiyi size sunuyoruz. Dahası, tüm bu seçenekler arasından kendi planlarınızı yaparak paylaşma imkanı sunuyoruz.

Artık hangi sinemaya en yakın nerede otopark olduğunu bilecek, bunları harita üzerinde işaretleyerek kendi sosyal planınızı düzenleyebileceksiniz. Diyelim ki, otoparktan sinemaya, sinemadan restorana, restorandan tatlıcıya, oradan konsere ve sonrasında tekrar otoparka gideceksiniz. Bütün bunları bu uygulamada planlayabilmek ve bu planınızı sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilmek artık mümkün.

En güzeli ise, bu uygulamayı kullanarak yaptığınız planlar sayesinde gittiğiniz yerlerden çeşitli avantajlar, indirimler ve hediyeler de kazanabileceksiniz.
Daha ne olsun!

bugunbugece.com: sosyal yaşam rehberiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 7.43 MB of space to download and install bugunbugece app. bugunbugece was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Pera Pera Tanitim Hizmetleri ve Halkla Iliskiler Ltd. Sti. at http://www.bugunbugece.com.

Copyright © 2012 Pera