Boyut Kitap

  • Boyut Kitap

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Book
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 15.27 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Boyut Yayıncılık, basılı yayıncılıktan, dijital ürünlere çok geniş bir yelpazede yayıncılık yapan bir kurumdur. Üretiminde niteliklilik ve inovatiflik gibi iki önemli kavramı esas alan Boyut Yayıncılık ansiklopedik yayınlar, fasikül formatlı referans yayınlar, müzik CD’leri, CD/VCD-Kitap, üç boyutlu DVD’ler, üç boyutlu kitaplar, dijital eğitim setleri, DVD belgeseller gibi pek çok farklı formatta üretim yapmaktadır. Bu amaçla 27 yılda 50’den fazla farklı uluslararası yayıncı ile işbirliğinin yanısıra; güçlü editör ekibi ve seçkin yazarlarının çalışmaları ile 1700 farklı yayını hayata geçirilmiştir. Boyut, ürünlerini kendi yazılımıyla veritabanında oluşturduğu bir milyonu aşkın okuyucu datası ve bu datalarda yer alan her türlü iletişim bilgileri, öneriler, aile yapıları ile ihtiyaçlar göz önüne alarak oluşturmakta ve satmaktadır. Boyut; sahibi olduğu yayınların yanı sıra diğer kuruluşlar içinde baskı ve dağıtım hizmeti sunmaktadır.

Dijital ortamda da yayınlarına ulaşılabilen Boyut, bünyesindeki yayınlarıyla bağlantılı internet siteleri, WebTv uygulamaları, kataloglar, rehber kitaplar, geliştirdiği iPad uygulamaları, interaktif dergiler, süreli yayınlar, koleksiyon kitaplar, çocuk yayınları, turizm yayınları, belgesel yayınlar, kişisel gelişim yayınları, sanat yayınları, spor ve sağlık yayınları, kitaplar, romanlar, yemek kitapları ve eğitim setleri ile yayınlarını her türlü alanda ve her platformda okuyucusuna ulaştırmayı öncelikli kılan bir yayıncılık felsefesi benimsemiştir.

Turizm yayıncılığı konusunda da Türkiye’nin en güçlü yayınevlerinden biri olan Boyut Yayın Grubu, ülkenin yurtdışındaki tanıtımında önemli bir rol üstlenmiştir. Son 6 yılda 3 milyondan fazla bölgesel kitap ve rehberin satışı gerçekleştirilmiştir. Boyut turizm kitapları çok sayıda ödüle layık görülmüştür. İstanbul’u en iyi anlatan rehber kitap seçilen İstanbul Rehberi (2008) İngilizce, Rusça, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Arapça ve Türkçe olarak 7 dilde basılmış ve bugüne kadar toplam 250 bin adedin üzerinde çoğaltılmıştır.

Boyut; BBC, Britannica, DeAgostini gibi 50’yi aşkın dünyaca ünlü küresel yayıncıyla işbirliği yaparak hazırlanan çocuk kitapları, belgesel dizileri ve gezi kitapları gibi ürünlerin yanısıra, yerli ve yabancı 50’yi aşkın yazar kadrosu ile Türkiye’nin en geniş yelpazesine sahip kitap yayınlarını da üretmektedir. Yayın kuruluşumuz, uluslararası yayıncı işbirlikleri ile geliştirilen lisans anlaşmaları ile oluşturduğu ürünlerin yanısıra, TUSİD, MOSDER, İMMİB, ZÜCDER gibi ülkenin önemli vakıf ve dernekleriyle de işbirliği halinde gerçekleştirdiği süreli yayınları da portfolyosunda bulundurmakta ve zengin bir içerik yönetmektedir.

Kendilerine ait IT ve yazı işleri ekipleri tarafından gruba ait internet sitelerinin içerikleri sürekli güncellenmektedir. Profesyonel video müzik ofisi ise konserler, belgesel dizileri, atlaslar gibi CD ve DVD formatındaki ürünleri hazırlarken Boyut tesislerinde bulunan son teknoloji ile Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı uygulamalarını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Requirements

Your mobile device must have at least 15.27 MB of space to download and install Boyut Kitap app. Boyut Kitap is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Boyut Boyut Publishing and Trade Corporation at http://www.boyut.com.tr.

Copyright © 2012 Boyut Yayın Grubu