Bjelkelagstabell

  • Bjelkelagstabell

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Utilities
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Hvilken dimensjon må trebjelken ha for å tåle belastningen? Nå kan du bruke Norsk Trelastkontroll sin App for å finne dette. I tillegg til bjelkelagstabellen er tabell for dimensjonering av terrasse med i App-en.

Bjelkelagstabellen er et verktøy for dimensjonering av etasjeskiller. Hvis du vet hvilken dimensjon du ønsker å benytte kan du enkelt ved hjelp av App-en finne frem til hvilken lysåpning du kan ha ved forskjellige styrkeklasser av trevirke. Hvis du har bestemt deg for en lysåpning og styrkeklasse, finner du frem til hvilken dimensjon du trenger. Kort sakt, du kan sjonglere mellom ulike alternativer av dimensjoner, styrkeklasser og lysåpninger.

I prinsippet fungere tabellen for dimensjonering av terrasse på samme måte.

Tabellen finnes også i god gammeldags lommeformat. Trykksaken som er foliert og i fint lommeformat kan bestilles hos Treteknisk.

Det er Norsk Trelastkontroll som har tatt initiativ til utvikling av App-en og finansiert arbeidet. Norsk Trelastkontroll er en frivillig medlemsordning. Bedrifter som er medlem av Norsk Trelastkontroll kan NS -merke konstruksjonsvirke. Formålet er å få en ensartet og kontrollert sortering av konstruksjonsvirke. Tilslutningen til ordningen er frivillig og åpen for alle bedrifter som sorterer konstruksjonsvirke.

Husk å spør etter NS-merket når du skal handle styrkesortert trelast!

Kontakt:
Jan Bramming, Styresekretær i Norsk Trelastkontroll, e-post jan.bramming@treteknisk.no, tlf. 97 52 55 54

Requirements

Your mobile device must have at least 4 MB of space to download and install Bjelkelagstabell app. Bjelkelagstabell is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Norsk Treteknisk Institutt at http://www.trelastkontrollen.no.

Copyright © Norsk Treteknisk Institutt