BigZizz - Neked keres

  • BigZizz - Neked keres
  • BigZizz - Neked keres
  • BigZizz - Neked keres
  • BigZizz - Neked keres

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.65 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
A BigZizz egy olyan – világszinten is egyedülálló – rendszer létrehozását célozza meg, amely rugalmasan bővíthető különböző funkciókkal, miközben stabil működést biztosít. Az ötletgazdák az internet-felhasználási szokásokra, a különböző keresőrendszerek hatékonyságára és a kereskedelem átalakuló szerkezetére alapozva hívták életre a Bigzizz alkalmazást, amely képes alkalmazkodni az informatikai környezet folyamatos fejlődéséhez, miközben a felhasználói igényekhez igazodva nemcsak a kihívások és innovációk nyomában jár, hanem akár elébe is megy azoknak. A BigZizz az elkövetkezendő időkben is folyamatos frissül majd, hogy Ön mindig a legjobb szolgáltatást kapja. A BigZizz ötvözi az online cégkereső, tudakozó szolgáltatások és az internetes vásárlói oldalak előnyeit. A letisztult, áttekinthető megjelenés és a könnyed kezelhetőség segíti a felhasználók tájékozódását, meggyorsítja a megfelelő termék, szolgáltatás kiválasztását, és támogatja magát a vásárlási folyamatot is. A BigZizz ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja minden platformon: otthoni PC-n, notebookon, táblagépen vagy okostelefonon (Windows, Android, iOS).

Fő célkitűzésünk a fogyasztói, e-kereskedelmi és internet-felhasználási szokások nyomon követése, és ezzel párhuzamosan szolgáltatásunk színvonalának folyamatos növelése. Felhasználóink számára leegyszerűsítjük a különféle üzletek és vállalkozások közötti tájékozódást, megkönnyítjük a keresett termék vagy szolgáltatás elérését, és kedvezményes ajánlatokkal segítjük a vásárlást. Partnereinknek változatos megjelenési lehetőségeket és hosszú távon is előnyös üzleti megoldásokat kínálunk.
Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást és az online tudakozók használatát. A BigZizz számukra szeretne maximális vásárlási és felhasználói élményt biztosítani.

Kedvezményes ajánlatot keres? Akciós terméket szeretne vásárolni, de nem tudja, hol keressen? Elromlott a világítás a lakásban? Dugulás volt a fürdőszobában, nem talál kertészt? Szüksége lenne egy tanárra? A gyereke mellé keres egy baby csőszt? Nem tudja hol töltse a szabadságát? Melyik étteremben vacsorázzon? Hol talál romantikus helyet, hogy a párjával ünnepelhessen? Mi segítünk Önnek! A BigZizz neked keres alkalmazása segítségére lesz.

Mozgásban van, épp a rohan egy tárgyalásra, elfelejtette családtagja születésnapját, használja a BigZizz! Mi segítünk Önnek ajándékot vásárolni és egy kellemes éttermet kiválasztani a megfelelő virággal párja számára.

Töltse le alkalmazásunkat okostelefonjára vagy táblagépére!

BigZizz neked keres!

Requirements

Your mobile device must have at least 3.65 MB of space to download and install BigZizz - Neked keres app. BigZizz - Neked keres is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Free 2 Shop Free 2 shop Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag at https://bigzizz.hu/neked_keres.html.

Copyright © Free 2 Shop