BG ONLINE

  • BG ONLINE
  • BG ONLINE
  • BG ONLINE
  • BG ONLINE

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 8.04 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Teknolojik yatırımlarına ara vermeden devam eden Bursagaz Iphone kullanıcıları için geliştirdiği BG ONLINE ile siz değerli müşterilerine nerede olursanız olun erişim imkanı sunmaktadır. Bursagaz iphone kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği uygulama sayesinde Haber & Duyuruları anlık olarak takip edebileceğiniz gibi online işlemler ile fatura bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

BG ONLINE başlıkları:
- İletişim:
Şirket adresimiz, telefon, faks, eposta bilgileri ve harita ile bulunduğunuz yerden şirketimize nasıl gidebileceğinize dair online harita yer almaktadır.

- En Yakın Ödeme Noktaları:
Müşteri Merkezlerimizin online haritaları ile ödeme yapabileceğiz merkezlerimize en kısa yolu sunmaktadır. Ayrıca tüm PTT ve Banka şubelerinde de ödeme yapabilirsiniz.

- Online İşlemler:
Ücretsiz olarak üyelik işlemini tamamladıktan sonra kullanıcı adınız ve şifrenizi yazarak üye giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra Firma bilgileri, Fatura Sorgulama, Dönemsel Faturanızı PDF olarak saklama, Tahmini Tüketim Hesaplama, Şifre Değiştir ve Sözleşmelerinizi takip edebilirsiniz.
Ayrıca üye olmadan da Firma Değerlendirme, Onaylı Baca Firmaları, Yakıt Karşılaştırması, Fiyat Tarifesi, Konut Fiyat Tarifesi, İç Tesisat fiyatlarını görebilirsiniz.

- Kurumsal:
Tarihçemiz, Misyon – Vizyon, Temel Değerlerimiz, Kalite ve Çevre, Politikamız alanlarını takip edebilirsiniz.

- Çağrı Merkezi:
7/24 hizmet veren Doğalgaz Acil numaramız 187, 444 11 33 ile sorunlarınıza anında çözüm alabileceğiz müşteri merkezimizi veya dilerseniz bizlere e-posta ile bizlere ulaşabilirsiniz.

- Haber & Duyuru:
Bursagaz resmi web sitesinde yer alan haber ve duyuruları anlık olarak görebilirsiniz.

Requirements

Your mobile device must have at least 8.04 MB of space to download and install BG ONLINE app. BG ONLINE was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of BURSAGAZ Bursagaz Bursa Sehirici Dogalgaz Dagitim Tic. ve Taah. A.S at http://www.bursagaz.com/Iletisim/243/607/Iletisim.html.

Copyright © BURSAGAZ