Anlat Bana

  • Anlat Bana
  • Anlat Bana
  • Anlat Bana

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Games
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 6.54 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Anlat Bana yeni nesil anlat ve tahmin et oyunudur. Oyun içerisinde farklı kategoriler mevcuttur. Yarışacak oyuncu bu kategoriler arasından birini seçerek, sadece o kategoriden soruların gelmesini sağlar. Böylelikle oyuncu, zayıf olduğu kategoriden bir kelimeyle karşılaşma ihtimalinin önüne geçmiş olur.
Oyuncu, cihaz ekranı, karşısına bakacak şekilde cihazı konumlandırır bu esnada kamera, kelimeleri anlatacak grubun davranışlarını kaydetmeye başlayacaktır. Oyun başladığında seçilen kategoriden gelen rasgele bir kelime ekranda belirir. Oyuncu dısındaki diğer kişiler rastgele gelen kelimeyi oyuncuya ipuçları sağlayarak, oyuncunun o kelimeyi tahmin etmesine yardımcı olurlar.
Oyuncu kelimeyi doğru tahmin ettiğinde, anlatıcılardan biri, oyuncuyu kelimeyi bildiğine dair uyarır ve oyuncu cihaz ekranını yere bakacak şekilde kısa bir süreliğine çevirir. Bu işlem oyuncunun kelimeyi doğru tahmin ettiğini kayıt altına almasını sağlar. Eğer oyuncu kelimeyi tahmin edemeyeceği kanaatine varırsa cihaz ekranı gökyüzüne bakacak şekilde cihazı çevirip o kelimenin pas geçilmesini sağlayabilir. Oyuncu zaman kaybetmemek için cihazı tekrar ekran karşıya bakacak şekilde dik konuma getirir böylece seçilen kategoriden yeni bir kelime ekranda belirir ve bu işlem oyuncunun süresi bitene kadar devam eder.
1 dakika sonunda oyuncunun bu kategoride bildiği ve pas geçtiği kelimeler ile skoru görüntülenir. Oyun bitiminde oyuncu ve arkadaşları çekilen videoyu izleyebilir ve kaydedebilirler. Video'nun facebook'a gönderilmesi bir sonraki versiyonda eklenecektir. O zamana kadar oyuncular skor ekranından videoyu kaydedip. Kendi facebook uygulamalarından da o videoyu facebook'ta paylaşabilirler.
İyi eğlenceler...

Requirements

Your mobile device must have at least 6.54 MB of space to download and install Anlat Bana app. Anlat Bana is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of YCEO Bilişim YCEO BILISIM TEKNOLOJILERI SANAYI TICARET LTD STI at http://yceo.com.tr.

Copyright © 2013 MK