TaxiCentral

  • TaxiCentral
  • TaxiCentral
  • TaxiCentral
  • TaxiCentral

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4.56 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Το Taxicentral είναι ο νέος σύγχρονος τρόπος να καλείτε ταξί όπου κι αν βρίσκεστε ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρεώσεις και χρονοβόρες διαδικασίες!
Κατεβάστε το Taxicentral στο smartphone σας, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και καλέστε δωρεάν ένα ταξί Taxicentral να σας εξυπηρετήσει.

Μπορείτε να επιλέξετε το ταξί που προτιμάτε αλλά αν όμως βιάζεστε, με δυο αγγίγματα στην οθόνη του κινητού σας αφήστε το αυτόματο σύστημα διαχείρισης διαδρομών μας, να σας στείλει το ταξί που θα φτάσει στο σημείο παραλαβής πιο γρήγορα και πιο εύκολα με βάση την πορεία και τη θέση του ταξί στο χάρτη, τις συνθήκες κίνησης και την ευκολία πρόσβασης σε σας. Το κοντινότερο όχημα σε ευθεία γραμμή ως προς εσάς δεν είναι απαραιτήτως και το συντομότερο!

Πριν καλέσετε το ταξί, βάζοντας το σημείο παραλαβής και του προορισμού σας, μπορείτε αν το επιθυμείτε, να δείτε στην οθόνη του κινητού σας πληροφορίες για το ενδεικτικό κόστος της διαδρομής που θα κάνετε καθώς και προτεινόμενη πλοήγηση στο χάρτη.

Θέλετε να έχετε το χρόνο σας να ετοιμαστείτε μέχρι να έρθει το ταξί να σας παραλάβει και να μη πληρώνετε περισσότερο σε αναμονές; Κανένα πρόβλημα! Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να ορίσετε να έρθει το ταξί σε 7, 8, 10 ή περισσότερα λεπτά! Μπορείτε ακόμα να κλείνετε τα ραντεβού σας πολλές ώρες ακόμα και ημέρες νωρίτερα έτσι ώστε να έχετε προγραμματισμένες και σίγουρες τις σημαντικότερες μετακινήσεις σας στην πόλη αλλά και εκτός αυτής (επαγγελματικά ραντεβού, διαδρομές από και προς αεροδρόμιο, λιμάνια, διασκέδαση, εκδρομές, ταξίδια κλπ). Και όλα αυτά χωρις καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Οι εξαιρετικοί επαγγελματίες οδηγοί που συνεργάζονται με το Taxicentral, βασιζόμενοι στην σχέση αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ επιβάτη και οδηγού, θα σας εξυπηρετήσουν άψογα, φροντίζοντας για την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση στον επιθυμητό προορισμό σας.
Δεσμευόμαστε ότι θα εργαζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη μετακίνησή σας στην πόλη ή εκτός αυτής, χτίζοντας έτσι μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλλάζοντας την εικόνα που είχατε για τα ταξί και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών μετακίνησης.

Το Taxicentral λειτουργεί προς το παρόν στην Αθήνα και την Αττική. Στόχος μας είναι η αύξηση του στόλου μας για την καλύτερη και συντομότερη εξυπηρέτησή σας.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανταποδίδουμε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας με διαγωνισμούς που θα διοργανώνουμε Μάθετε τα νέα μας στην ιστοσελίδα μας www.taxicentral.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: taxicentralgr, ακολουθήστε μας στο twitter: @taxicentralgr.

Requirements

Your mobile device must have at least 4.56 MB of space to download and install TaxiCentral app. TaxiCentral is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Smart Services Smart Services Ltd at http://minimaxiapps.co.uk/.

Copyright © Smart Services Ltd.