Sveriges Kyrkor

  • Sveriges Kyrkor
  • Sveriges Kyrkor
  • Sveriges Kyrkor
  • Sveriges Kyrkor

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.1
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Reference
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 9.72 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Passa på och köp Sveriges Kyrkor före 28/2 till det mycket förmånliga priset 49 kronor. (Ord. Pris: 399 kronor)

SVERIGES KYRKOR är den perfekta applikationen för alla med intresse i vårt kyrkliga kulturarv. I SVERIGES KYRKOR finner Du Sveriges samtliga* kyrkor med den mest aktuella fakta – allt översiktligt presenterat och med omfattande sökfunktioner! SVERIGES KYRKOR underlättar, vidgar och fördjupar Ditt kyrkointresse samtidigt som det smidiga och lättarbetade gränssnittet gör Ditt kyrkointresse till ett rent nöje!

Tycker Du boken ”Våra Kyrkor (1990/95)” är en ’guldgruva’ och ett ’nav’ för Ditt kyrkointresse? Då skall Du omedelbart bekanta Dig med applikationen SVERIGES KYRKOR. I SVERIGES KYRKOR är informationen ständigt aktuell och fotografierna stora och tydliga med en härlig ’stuns’ som gör sig extra bra på en Retina-skärm. Nöj Dig inte längre med suddiga vykortsbilder från 1970 i frimärksstorlek och med ’fakta’ som är långt ifrån korrekt, allt paketerat i en synnerligen otymplig 3-kilos bok!

I SVERIGES KYRKOR kan Du från varje kyrksida direkt visa information från Svenska Wikipedia där Du finner aktuell och ständigt uppdaterad fakta!

Är Du trött på långsamma skärmvisningar som i ”Kyrkoguiden”. Lugn! I SVERIGES KYRKOR är samtliga bilder placerade på dedikerad server för ultrasnabb tillgänglighet och vill Du ha en ännu snabbare upplevelse kan Du ladda ner enskilda bilder eller alla bilder till din iPad för off-line-användande. Dina dagar med att vänta på att en sida skall laddas är över!

I SVERIGES KYRKOR kan Du både filtrera avseende stift och län. Naturligtvis finns ett komplett index med fritextsökning. Börja skriv namnet på kyrkan Du söker och snart visas möjliga alternativ!

Vill Du veta var en kyrka är kan Du lugnt lita på SVERIGES KYRKOR! Samtliga kyrkors GPS-koordinater har verifierats av oss. Du är inte längre hänvisad till församlingshemmet, pastorsexpeditionen eller uthuset 500 meter från kyrkan! Våra GPS-data är exakta och bättre än Wikipedias, Bebyggelseregistret, Kyrkokartan, Kyrkoguiden m.fl. Vill Du finna en kyrka visar SVERIGES KYRKOR Dig var den är och tar Dig till den!**

SVERIGES KYRKOR är en interaktiv applikation! Har det uppförts en kyrka som vi inte vet om eller om Du själv har en bild på en kyrka som Du anser platsa i applikationen, då kan Du kontakta oss direkt från applikationen och bli delaktig i applikationens kontinuerliga utveckling!

* SVERIGES KYRKOR har en speciellt attraktiv prissättning om Du köper den från första början! Applikationen kommer hela tiden att utökas och förbättras. I den första versionen får Du ca. 500 kyrkor till det förmånliga introduktionspriset. Efterhand som applikationen utvecklas och antalet kyrkor växer kommer priset på applikationen att öka. Du som ’hängt med från början’ får dock hela tiden gratis uppdateringar och har till slut den kompletta, applikationen allt till det låga introduktionspriset! De som kommer in senare, betalar ett högre pris. Se till att vara med från början och Du kommer att få SVERIGES KYRKOR till ett mycket attraktivt introduktionspris.

** Kräver GPS-utrustad iPad och en kart app.

Requirements

Your mobile device must have at least 9.72 MB of space to download and install Sveriges Kyrkor app. Sveriges Kyrkor was updated to a new version. Purchase this version for $8.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of I.M.D. Publicación C.A. I.M.D. Publicacion C.A. at http://www.im-docu.com.

Copyright © I.M.D. Publicación C.A.