Oliviera

  • Oliviera
  • Oliviera
  • Oliviera
  • Oliviera

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.2
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Food & Drink
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 7.84 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Comanda mancarea preferata cu Oliviera - prima aplicatie in care gasesti rapid meniul celor mai renumite restaurante cu livrare la domiciliu din Bucuresti.


De acum, ai tot timpul la indemana o multitudine de preparate delicioase si poti face o noua comanda in doar cateva secunde. Poti alege cea mai buna pizza de la Jerry's Pizza sau cea mai buna mancare chinezeasca de la Wu Xing si lista surprizelor...continua in aplicatie.

Iata ce ti-am pregatit:

- Esti nehotarat si vrei sa comanzi ceva rapid? Oliviera te ademeneste cu o varietate de preparate si specificuri culinare care te vor ajuta sa explorezi cele mai apetisante gusturi.

- Nu cunosti adresa? Fie ca vrei sa comanzi mancare la serviciu sau la petrecera celui mai bun prieten, nu vei fi nevoit sa introduci datele adresei, pentru ca aplicatia iti va gasi locatia cat ai zice “Oliviera”.

- Livrare in zona ta? Cu Oliviera vei putea comanda doar de la acele restaurante care fac livrari la adresa ta.

- Vrei sa retraiesti experienta culinara? Fiecare comanda efectuata se va regasi in zona de Istoric comenzi , iar dintr-un singur tap o vei putea repeta pentru a te bucura de savoarea preparatelor degustate in urma cu cateva zile.

- Comanzi des? Tocmai de aceea am dezvoltat zona Favorite, unde vei regasi doar acele comenzi din istoric pe care vrei sa le reiei iar si iar...

- Contul meu - Ai un singur cont pentru toate restaurantele, cu care poti comanda orice fel de mancare.

- Intrebari referitoare la comanda? Pentru situatii speciale, legate de comanda si livrare, vei fi apelat telefonic de catre personalul restaurantului de unde comanzi.

Oliviera inseamna sa mananci bine, sa te distrezi copios si sa castigi timp pretios! Comanda rapid de pe smartphone-ul tau preparatele celor mai renumite restaurante din Bucuresti!

Requirements

Your mobile device must have at least 7.84 MB of space to download and install Oliviera app. Oliviera was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ASCEND NETSOLUTIONS SRL ASCEND NETSOLUTIONS SRL at http://www.oliviera.ro/.

Copyright © 2013 Oliviera