Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/

  • Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/
  • Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/
  • Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/
  • Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 4.5
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 11.77 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Our kids LOVE the iPhone and iPod Touch! So, we are developing fun applications that stimulate and inspire children to learn and practice math both at home and at school.

Çocuklarımız iPhone ve iPod Touch gibi teknolojik yenilikleri çok seviyor. Biz de onların matematiği daha iyi öğrenmeleri ve bu konuda motive olmaları için hem evde hem de okulda kullanabilecekleri eğlenceli uygulamalar geliştirdik

Bu uygulama, dördüncü sınıfa giden çocukların, 2 ondalıklı (0,1-9,9) sayı ile toplama ve çıkarma (çıkarma işleminde negatif sayı olmaksızın) yapmalarına; 1 ile 25 arasındaki 2 basamaklı bir sayı ile tek basamaklı (1-9) bir sayıyı çarpmalarına ve 1 ile 225 arasındaki bir sayının 1 ile 15 arasındaki bir sayıya tam olarak bölmelerine yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Çocuklar zaman sınırlaması olmaksızın yapacakları problem çözümleri ile güven kazanabilecek veya “Zamana Karşı ”’ seçeneğini seçerek belirli bir süre içinde kaç soruya cevap verebileceklerini test edebilecekler. Bu uyguluma başlangıçta 10 soru ve 60 saniyeye ayarlanmıştır, ancak bu değerler iPhone veya iTouch’ın “Ayarlar” bölümünden değiştirebilir.

Uygulamaları kullanan öğretmenlerden aldığımız yorumlardan yola çıkarak bir de “Zorlu Bölüm” özelliği ekledik. Bu özellik sayesinde çocuklar toplama ve çıkarma arasındaki ters ilişkiyi kullanarak matematik yeteneklerini daha da ilerletebileceklerdir. “Tekrar Dene” özelliği ise yanlış cevaplanan bir sorudan sonra problemi tekrar deneme şansı tanımaktadır.

“Puanları Göster” seçeneği, bütün normal ve “Zamana Karşı ” aktiviteleri içindeki en yüksek puanı göstermektedir.

Sağ üst köşedeki puan tablosu, kaç sorunun tamamlandığını ve toplam doğru ve yanlış cevap sayısını göstermektedir. Var olan grafikler gülen çocuk, oynayan çocuk, sağlıklı meyve ve sebzeler, bot ve binalardır.

“Toplam Pratik Problemleri” sayısı 5 ve100 arasında, “Zamana Karşı” süresi ise yarım ve 10 dakika arasında ayarlanabilir. “Yüksek Puanlar” “Yüksek Puanları Sil” düğmesi “ON” haline getirilip, uygulama tekrardan başlatılarak aktif hale getirilebilir. Yine öğretmenlerden ve ebeveynlerden aldığımız yorumlara dayanarak, bu ayarlar uygulamanın dışında, iPhone ve iPod Touch’ın “Ayarlar” seçeneği altında yer almaktadır.

Çeviriler için Ozan Karacagil'e teşekkür ederiz!

Requirements

Your mobile device must have at least 11.77 MB of space to download and install Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/ app. Kids Math Fun~Fourth Grade /Turkish/ was updated to a new version. Purchase this version for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of NSC Partners LLC at http://www.nscpartners.com.

Copyright © 2008-2012 NSC Partners LLC