All-Inclusive VIP Vervoer

  • All-Inclusive VIP Vervoer
  • All-Inclusive VIP Vervoer
  • All-Inclusive VIP Vervoer
  • All-Inclusive VIP Vervoer

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Lifestyle
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 17.36 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
All Inclusive
De meest indrukwekkende en langste limousines van Nederland, een business jet, een VIP helikopter en de overcomplete VIP bussen. Bij All-Inclusive vindt u het meest complete aanbod in VIP vervoer. Al meer dan 15 jaar lang zijn wij de meest veelzijdige dienstverlener in deze sector. Wij vervoerden talloze vips, en mensen die zich een dagje vip mochten wanen.

De beste service in VIP Limousines
Zoals het hoort, behandelen wij onze vips altijd met de grootste dienstbaarheid. Dat betekent onder andere dat u nergens aan hoeft te denken: wij regelen alles voor u. Van de rode loper tot de juiste fles champagne in de bar van een van onze Lincoln of Hummer H2 Limousine. We streven naar een service van het hoogste niveau. Voor ons rijden uitsluitend ervaren en gecertificeerde chauffeurs die precies begrijpen hoe ze u in de watten moeten leggen en uw reis vlekkeloos laten verlopen.

De grootste dekking in VIP Vervoer
All-Inclusive komt overal, en rijdt voor iedereen. Ons vijfsterren vervoer leent zich uitermate goed voor bijzondere uitjes, trouwvervoer, een bedrijfsgelegenheid of een zakelijk arrangement. Maar uiteraard staan wij ook voor echte vips klaar met bijvoorbeeld de juiste directieauto, een imposante Hummer Limo of een business jet naar een buitenlandse bestemming. De mogelijkheden zijn -letterlijk- grenzeloos. Mede dankzij deze brede dekking en onze diepgaande ervaring geniet u ook altijd van de juiste prijs!

In deze App kun je:
- kennismaken met All-Inclusive
- een offerte aanvragen voor de huur van een luxe voertuig met chauffeur
- Foto's bekijken van onze voertuigen
- Direct contact met ons opnemen
- Een video bekijken
- Ons checken op Social Media
- De evenementenagenda bekijken
- Een foto van uw mooiste moment in een van onze limousines verzenden

Requirements

Your mobile device must have at least 17.36 MB of space to download and install All-Inclusive VIP Vervoer app. All-Inclusive VIP Vervoer was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Apptomorrow Nandina Beheer B.V. at http://www.all-inclusive.nl.

Copyright © 2013 Apptomorrow