Zwaluwen

  • Zwaluwen
  • Zwaluwen
  • Zwaluwen
  • Zwaluwen

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Sports
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 9.04 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Hartelijk welkom bij de mobiele applicatie van:

C.S.V. De Leeuwarder Zwaluwen.

De 1e amateur voetbalclub met een iPhone en Android applicatie!

En nog steeds!

Artikel op FrankWatching:
http://www.frankwatching.com/archive/2011/02/02/zwaluwen-ios-app-altijd-op-de-hoogte-van-de-voetbalclub/

Door een team fanatieke internetters is onze site en mobiele iOS applicatie ontworpen en deze worden regelmatig actueel gehouden.

De Leeuwarder Zwaluwen, opgericht in 1924, behoort tot één van de oudste zaterdag verenigingen in ons district.

Toen mij de vraag gesteld werd wat mijn ambities met Zwaluwen zijn luidde het antwoord: Met het eerste team op een voor Zwaluwen op hoog mogelijk niveau spelen, een goede jeugdafdeling met standaard teams welke in hoge klassen spelen en plezier bij alles en iedereen die bij Zwaluwen speelt of anderszins actief is. Een ambitie waar ik mij voor 100% wil inzetten, wetende dat het slagen hiervan onmogelijk is zonder de inzet van alle vrijwilligers bij Zwaluwen.

Tenslotte wens ik u veel plezier met 1 van de eerste mobiele applicatie van de amateurvoetbalverenigingen in het district Noord van de KNVB.

Mogelijkheden van deze applicatie:

-Nieuws volgen van csv.de Lwd.Zwaluwen via rss-feeds
-Je feeds ordenen.
-weersverwachtingen
-nieuws van de website
-Wereld voetbal nieuws
-vrouwenvoetbal

Mocht je een goede rss-feed link hebben als toevoeging op deze applicatie, neem dan contact op met HT Applications: info@htapplications.nl

Voor de duidelijkheid:

Deze applicatie is een "vrijwillige versie en niet gemaakt in opdracht van de club maar gewoon "uit liefde voor de club"

In de toekomst zal het bestuur en andere betrokkenen van de club benadert worden om doelen te stellen voor de toekomst van de mobiele applicatie van deze club.

Requirements

Your mobile device must have at least 9.04 MB of space to download and install Zwaluwen app. Zwaluwen was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of HT Applications HTApplications at http://www.htapplications.nl.

Copyright © HT Applications