Uusimaa

  • Uusimaa
  • Uusimaa

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.83 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Uusimaa on ilmestymisalueensa kuluttajien mielestä ylivoimaisesti hyödyllisin printtimedia ostopäätöksiä suunniteltaessa, kaikilla toimialoilla. - Nyt Uusimaata pääsee lukemaan myös iPadilla ja iPhonella. Uusimaa on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa Uusimaa-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Uusimaasta.

Uusimaan iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Uusimaa-sovellus on sinulle ilmainen.

Uutta tässä versiossa:
- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Uusimaa-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikalliset uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Uusimaan iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Uusimaa. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Uusimaan näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Uusimaan sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Uusimaa: Uusimaan iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.uusimaa.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu
- Uusimaan klubi
http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.uusimaa.fi/uusimaa/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.uusimaa.fi/uusimaa/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

Requirements

Your mobile device must have at least 3.83 MB of space to download and install Uusimaa app. Uusimaa was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of ePaper Finland Oy at http://lehtiluukku.fi.

Copyright © 2012 ePaper Finland Oy