TFF

  • TFF
  • TFF
  • TFF
  • TFF

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Sports
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.32 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Türk futbolundaki son gelişmeleri kaçırmayın. TFF.org mobil uygulaması ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım, Spor Toto Süper Lig, diğer ligler ve genç milli takımlar ile ilgili haberlere ve daha fazlasına ulaşın.

TFF.org mobil uygulamasını indirenler Türkiye’deki tüm profesyonel liglerdeki maç sonuçlarını, puan durumlarını ve fikstürleri görüntüleme keyfini yaşarken; kapsamlı bir içeriği bulunan bilgi bankası bölümü sayesinde de futbolcu, teknik direktör, hakem profilleri ile tüm liglerin ve milli takımların önceki maç sonuçlarına da erişebiliyor.

Kısacası Türk futbolunu yakından takip etmek isteyen herkes, bu uygulamayı kullanmalı.

İÇERİKLER

- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hakkındaki son haberler
- A Milli Takım ile ilgili son haberler ve fotolar
- Spor Toto Süper Lig dahil, Türkiye profesyonel liglerinin tüm maç sonuçları, puan durumları ve fikstürleri
- Türkiye Kupası’ndan bütün haberler, eşleşmeler ve maç sonuçları
- Genç milli takımlar ile ilgili tüm gelişmeler ve maç sonuçları
- Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) statü ve talimatları
- Futbolcu profilleri
- Teknik direktör ve hakem profilleri
- Kapsamlı bilgi bankası sayesinde tüm liglerin ve milli takımların önceki maç sonuçları ve puan durumları

TÜRKİYE’DE FUTBOL

Türkiye topraklarında futbolun ilk olarak 19. yüzyılın son çeyreğinde oynanmaya başladığı bilinmektedir. Osmanlı döneminde Selanik'te yakılan ilk ateş, zamanla Bornova çayırlarına kadar yayılmıştır. İlk futbol kulübü ise yine İzmir'de İngilizler tarafından kurulmuştur. Yusuf Ziya Öniş başkanlığında 1923 yılında kurulan Türkiye Futbol Federasyonu, kuruluşunun ardından FIFA’ya başvurmuş ve 21 Mayıs 1923 tarihinde FIFA'nın 26. üyesi olmuştur.

Bir sonraki dönem, Türk futbolunun gelişmesinin devamı diye özetlenebilir. 1952'de profesyonelliğin kabulünün ardından 1954'te A Milli Takım İsviçre'de düzenlenen Dünya Kupası'na tarihinde ilk defa katılmayı başarmıştır. 1996’da ise Türkiye, tarihinde bir ilki daha gerçekleştirip İngiltere’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele etmiştir. Bu dönemden sonra, A Milli Takım EURO 2000’e de katılmaya hak kazanıp, bu turnuvada çeyrek finale yükselmiştir.

2002 yazı ise Türk futbol tarihinin en unutamayacağı günlerine sahne olmuştur. Türkiye FIFA 2002 Dünya Kupası’nı 3. sırada tamamlamayı başararak bir kendi adına rekora imza atmıştır. EURO 2008’de de aynı başarıyı gösteren A Milli Takım, bu şampiyonada da Almanya’ya karşı yarı final oynamıştır.

-----------------------------

Keep up with all the latest events about Turkish football. With TFF.org mobile application, you can catch the latest news about Turkish Football Federation, Turkish A National Team, Spor Toto Super League, the other leagues and youth national teams and more…

Users can also enjoy to view results, tables and fixtures of all Turkish professional leagues besides, you can catch all information about the players, coaches, referees and previous results of the leagues and national teams with a detailed data bank.

People who want to follow Turkish football more closer, should use this app.

FEATURES

- Latest news about Turkish Football Federation
- Latest news and photos from Turkish A National Team
- All the results, tables and fixtures of Turkish professional leagues including Spor Toto Super League
- All the news, match-ups and results from Turkish Cup
- All the information and latest results from Turkish youth national teams
- Statutes and relegations of Turkish Football Federation
- Player profiles
- Coach and referee profiles
- Previous results and tables from all leagues and national teams with an extensive data bank.

Requirements

Your mobile device must have at least 1.32 MB of space to download and install TFF app. TFF is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Türkiye Futbol Federasyonu Turkiye Futbol Federasyonu at http://www.tff.org.

Copyright © Türkiye Futbol Federasyonu