Szolnok

  • Szolnok
  • Szolnok
  • Szolnok
  • Szolnok

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.4
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 16.1 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Üdvözlöm! Örülök, hogy mobiltelefonján olvas Szolnokról!


Járt már városunkban? Megízlelte már a szolnoki halászlevet? Részt vett a város büszkesége, a Szolnoki Olaj kosárlabda meccsén? Sétált már a Tisza-parton egy kellemes színházi előadás után? Egyiket sem? Sebaj, most itt az alkalom, hogy Szolnok város multimédiás alkalmazásán keresztül, okostelefonja segítségével, mindezekkel megismerkedjen.

Szolnok a Tisza egyik leghangulatosabb városa. Minden van nálunk, amire egy élhető településnek szüksége van. Tegyünk egy sétát! Induljunk el a méltán híres Szigligeti Színháztól, amely a Tisza közelében található. Az 1894-ben épült kőszínház a magyar színházi kultúra megkerülhetetlen része. Olyan rendezőkkel, mint Schwajda György, Spíró György vagy Balázs Péter. Innen tegyünk egy sétát a Tisza-parton. A panoráma lenyűgöző. A pár hónapja átadott impozáns gyalogos hídon jutunk át a tiszaligeti részre, ahol a sportélet központja található. A kosárlabdázók többször nyertek magyar bajnokságot. A vízilabdázok közül legendás válogatottak kerültek ki.

Visszatérve a közúti hídon a belvárosban találjuk magunkat, amely az elmúlt években megújult, hogy immáron valóban élvezhessük hangulatát. A városháza, a református templom, a városi kaszinó vagy a Cserkészház, mind olyan építészeti és kulturális nevezetesség, amelyeket kár volna kihagyni! Este pedig az a bizonyos halászlé, jófajta alföldi borral megtámogatva egy hangulatos vendéglőben!

Az alkalmazással remélem, kedvet kapott városunkhoz. Látogasson el hozzánk, hassa át egy nyüzsgő Tisza-parti település hangulata és életszeretete. Természetesen okostelefonja segítségével minden segítséget megadunk ehhez. Megtalálja legfontosabb intézményeink telefonszámait. Kereshet szállást, kiválaszthatja kedvenc éttermét, vagy egyszerűen csak gyönyörködhet nevezetességeink fotójában, amelyekhez rövid leírás is tartozik. Nálunk nem tévedhet el!

Szolnok várja Önt! Köszönöm, hogy elolvasta soraimat!

Szalay Ferenc
Szolnok polgármestere

Requirements

Your mobile device must have at least 16.1 MB of space to download and install Szolnok app. Szolnok was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Appsters Co Appsters Co. at http://www.appsters.me.

Copyright © Szolnok