Szimat

  • Szimat
  • Szimat
  • Szimat
  • Szimat

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Social Networking
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 6.72 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Kedves Kutyabarát társunk,

Bár a tendencia egy cseppnyit változott az elmúlt évek során, még mindig nehézségekbe ütközünk a mai társadalom szociális életében négylábú barátainkat illetően. Ha már elkötelezted magad és kiegészítetted családod egy-két új pajtival, biztosan ismerősen fognak csengeni a következő kérdések:

Hová menjünk nyaralni szőrös barátainkkal, melyik étteremben étkezhetünk, hol kaphatunk megfelelő orvosi ellátást és nem utolsó sorban hol tudunk jóféle harapnivalót beszerezni. Választ kutatván ezekre a kérdésekre biztosan végigszörfözted már az internetet, mint ahogy azt nap mint nap mi is tettük. Jó hírünk van számodra! HISSZÜK HOGY VÉGE A KERESÉSNEK!

A Szimat kutyafanatikus közösség célja, hogy hihetetlen könnyedséggel ezeket a nehézségeket együtt, egymást segítve áthidaljuk. Íme néhány ízelítő a Szimat szolgáltatásai közül:

A beépített térkép és GPS segítségével hihetetlen könnyedséggel és gyorsasággal találhatsz kutyabarát helyeket az ország egész területén! A többi gazdi értékelései és megjegyzései alapján információt gyűjthetsz egyes helyekről. Gyűjtsd a Szimat kitűntetéseket új helyek megjelölésével, melyek még nem szerepelnek a térképen Ha szükséged van segítségre vagy kérdéseid vannak, lehetőséged van kapcsolatfelvételre a többi Szimat közösségi taggal. (még fejlesztés alatt)

Közösségünk folyamatosan épül, szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, látogass minket sűrűn és használd ki a folyamatosan fejlődő, teljesen ingyenes szolgáltatásainkat! Bármilyen ötletedet - mely közös érdekeinket szolgálja - szívesen vesszük!

Szeretettel,

a Szimat fejlesztői

**************************

Dear Dog lovers,

Szimat app collects dog friendly places around the world. Find and rate places near you with this app! Users are able to mark new places on open map, comment and rate, share ideas, photos, collect badges etc. The app is now available on hungarian language only.

Requirements

Your mobile device must have at least 6.72 MB of space to download and install Szimat app. Szimat is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Zsolt Rozsics at http://www.szimat.org.

Copyright © Red Eye Limited