Smaak van Rome

  • Smaak van Rome
  • Smaak van Rome
  • Smaak van Rome
  • Smaak van Rome

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 12.26 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Also available in English (the Taste of Rome)

”De gouden adresjes van Rome
Waar in Rome drink je de beste koffie? Waar eet je de lekkerste pasta? Waar bakken ze de beste pizza? Met De smaak van Rome-app weet je de beste culinaire adressen in Rome makkelijk te vinden!

De gezelligste wijnbarretjes bij het Campo de’ Fiori, de lekkerste ijssalons in de kleine straatjes rondom het Pantheon, de beste restaurantjes rondom het Piazza Navona en alle andere gouden adresjes in de Eeuwige Stad: je vindt het allemaal in De smaak van Rome.

Met deze app vermijd je de gebaande toeristische paden en valkuilen en geniet je van de echte smaak van Rome en de Romeinen!


*OFFLINE NAVIGATIE
Dankzij het unieke offline navigatiesysteem weet je precies hoe je moet lopen om al die lekkere adresje niet te missen. Het gouden kompas wijst je al wandelend de weg en toont niet alleen welke adresjes in de buurt zijn, maar ook hoeveel meters je nog van een kop koffie, ijsje of bord pasta verwijderd bent.
Als je de app eenmalig gedownload hebt, heb je alle adressen en de bijbehorende informatie altijd en overal bij de hand. Je betaalt dus geen extra kosten voor gebruik van internet in het buitenland.

*150 UNIEKE ADRESSEN
De app bevat ruim 150 unieke adressen voor koffie, ijs, aperitief, lunch, diner en culinair shoppen. Per adres krijg je niet alleen een uitgebreide beschrijving plus een duidelijke foto, zodat je het makkelijk herkent, maar ook gegevens als telefoonnummer en webadres, zodat je (al voor je naar Rome afreist) een tafeltje kunt reserveren.

*TIPS VAN BEKENDE ROMEINEN
Enkele inwoners van de stad geven prijs waar zij het liefst naartoe gaan voor hun dagelijkse cappuccino, een lekkere pasta of een goed glas wijn:

‘Fantastisch Siciliaans ijs vind je net even buiten het centrum, bij Gelarmony. Echt de moeite waard om even voor om te lopen!’
Rosita Steenbeek, auteur van o.a. Thuis in Rome

‘Een bezoek aan Rome is niet compleet zonder een stuk pizza te hebben gegeten! De beste maken ze volgens mij bij La Fucina. De beste prosciutto, verse mozzarella… Als je hier een pizza eet kom je als een echte kenner naar buiten.’
Cristina Bowerman, chef-kok Glass Hostaria (Trastevere, Rome)

‘Mijn favoriete winkel in de stad is Spazio Sette. Van keukenschort tot leren bank; hier hebben ze echt van alles. Eigenaar Edoardo, een getalenteerd architect, is de ziel van de winkel.’
Giuseppina Torregrossa, auteur van o.a. De proefster

Requirements

Your mobile device must have at least 12.26 MB of space to download and install Smaak van Rome app. Smaak van Rome was updated to a new version. Purchase this version for $4.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of D.S.V. Media B.V. at http://www.desmaakvanitalie.nl.

Copyright © 2011 D.S.V. Media B.V.