Smaak van Florence

  • Smaak van Florence
  • Smaak van Florence
  • Smaak van Florence
  • Smaak van Florence

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Travel
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 21.91 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Waar drink je de beste koffie van Florence? Waar eet je de lekkerste pasta? Waar bakken ze de beste pizza? Met De smaak van Florence-app weet je de beste culinaire adressen in Florence (en in Fiesole, net ten noorden van de stad) makkelijk te vinden!

Zo wordt prijsgegeven waar je de lekkerste koffie drinkt, waar je de echte bistecca alla fiorentina eet, waar je het lekkerste ijsje kunt halen en in welke wijnbar je gegarandeerd een gezellige avond zult beleven. Vermijd met deze app de gebaande toeristische paden en valkuilen en geniet van de echte smaak van Florence!

Met de gouden adresjes die de makers van magazine De Smaak van Italië hebben verzameld, weet je zeker dat je bezoek aan Florence ook culinair gezien onvergetelijk wordt!


*OFFLINE NAVIGATIE
Dankzij het unieke offline navigatiesysteem weet je precies hoe je moet lopen om al die lekkere adressen niet te missen. Het gouden kompas wijst je al wandelend de weg en toont niet alleen welke adresjes in de buurt zijn, maar ook hoeveel meters je nog van een kop koffie, ijsje of bord pasta verwijderd bent.
Als je de app eenmalig gedownload hebt, heb je alle adressen en de bijbehorende informatie altijd en overal bij de hand. Je betaalt dus geen extra kosten voor gebruik van internet in het buitenland, behalve als je de app verlaat en naar verwijzende websites of plattegronden surft.

*150 UNIEKE ADRESSEN
De app bevat ruim 125 unieke adressen voor koffie, ijs, aperitief, lunch, diner en culinair shoppen. Per adres krijg je niet alleen een uitgebreide beschrijving plus een duidelijke foto, zodat je het makkelijk herkent, maar ook gegevens als telefoonnummer en webadres, zodat je (al voor je naar Florence afreist) een tafeltje kunt reserveren.

*TIPS VAN BEKENDE FLORENTIJNEN
Enkele inwoners van de stad geven prijs waar zij het liefst naartoe gaan voor hun dagelijkse cappuccino, een lekkere pasta of een goed glas wijn:

‘Het lekkerste ijs hebben ze onbetwist bij Gelateria dei Neri, tussen het Piazza Santa Croce en de Ponte Vecchio. Niet alleen hebben ze hier gewoonweg het lekkerste ijs, ook de taarten en gebakjes zijn meer dan lekker en bovendien stuk voor stuk kunstwerkjes om te zien!’
Monaldi & Sorti, auteurs van o.a. Imprimatur en Secretum

‘Een cappuccino drink ik het liefst bij Caffè Giacosa, van mede-Florentijn Roberto Cavalli. Hier maken ze de beste cappuccino van de hele stad: in grote koppen en met heerlijk schuim. Bovendien ziet het er hier prachtig uit, met oude zwart-witfoto’s aan de wanden en een collectie zoetigheid om van te watertanden!’
Massimo Listri, fotograaf

Requirements

Your mobile device must have at least 21.91 MB of space to download and install Smaak van Florence app. Smaak van Florence is available on iTunes for $4.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of D.S.V. Media B.V. at http://www.desmaakvanitalie.nl.

Copyright © 2012 D.S.V. Media B.V.