RJ App

  • RJ App
  • RJ App
  • RJ App

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 35.35 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe tabletversie maakt uw standaarduitrusting compleet! U krijgt gratis toegang tot de app als u een abonnement op het boek heeft. Handig, want met de RJ-app heeft u de richtlijnen overal en altijd altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

De RJ-app bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en het tweede scherm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een wettekst naast een richtlijn bekijken. U maakt eenvoudig favorieten aan waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De app voorziet ook in het maken van notities, die u desgewenst met uw collega’s kunt delen. Wilt u een bepaalde alinea doorsturen aan een collega of klant, dan maakt u vanuit de app gemakkelijk een mail aan waarin u de alinea meestuurt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen.

Installeer uw RJ-app nu!

De RJ-app is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de RJ-app. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een registratiecode nodig die u krijgt als u een abonnement neemt. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.rjapp.nl. Bent u al abonnee? Dan ontvangt u een brief of e-mail met de registratiecode(s).

Requirements

Your mobile device must have at least 35.35 MB of space to download and install RJ App app. RJ App is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Kluwer Kluwer B.V. at http://www.rjapp.nl.

Copyright © Wolters Kluwer