PC GURU HD

  • PC GURU HD
  • PC GURU HD
  • PC GURU HD
  • PC GURU HD

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 19.4 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
A PC Guru Magyarország legolvasottabb játékmagazinja, és immáron több mint két évtizede szórakoztatja a videojátékokra fogékony olvasóközönséget. A lap egyaránt foglalkozik PC-s és konzolos játékokkal, és minden számban hírek, bemutatók, exkluzív cikkek, tesztek, tippek-trükkök, illetve hardveres ismertetők és érdekességek várják az olvasókat. A lap célja a videojátékok világának közérthető és szórakoztató, de mégis szakszerű bemutatása, a minőséget pedig egy játékokkal már hosszú évek óta foglalkozó szerkesztői és újságírói gárda garantálja.A PC Guru Magyarország legolvasottabb játékmagazinja, és immáron több mint két évtizede szórakoztatja a videojátékokra fogékony olvasóközönséget. A lap egyaránt foglalkozik PC-s és konzolos játékokkal, és minden számban hírek, bemutatók, exkluzív cikkek, tesztek, tippek-trükkök, illetve hardveres ismertetők és érdekességek várják az olvasókat. A lap célja a videojátékok világának közérthető és szórakoztató, de mégis szakszerű bemutatása, a minőséget pedig egy játékokkal már hosszú évek óta foglalkozó szerkesztői és újságírói gárda garantálja.

Éves előfizetés - 12 pld, 32,99€
Féléves előfizetés - 6 pld, 18,99€
Negyedéves előfizetés - 3 pld, 9,99€
1 pld - 2,99€

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az ipad@testman.hu e-mail címen állunk rendelkezésére.

Requirements

Your mobile device must have at least 19.4 MB of space to download and install PC GURU HD app. PC GURU HD is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of TestMan TestMan Kiadoi es Szolgaltatoi Korlatolt Felelossegu Tarsasag at http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat.

Copyright © TestMan Kft.