Over het IJ Festival

  • Over het IJ Festival
  • Over het IJ Festival

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.4 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Met deze app zie je in een oogopslag de eerstvolgende voorstellingen, kan je de voorstellingen filteren op categorien en heb je de plattegrond altijd bij de hand.

Jaren geleden werd Over het IJ Festival voor het eerst georganiseerd op de oude NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Sindsdien hebben op dit rafelrandje van de stad talloze theatergezelschappen hun creatieve kunsten laten zien en zijn er vele unieke voorstellingen en projecten geweest.

De kracht van Over het IJ Festival is locatietheater. Het maken van locatietheater vraagt om het verkennen van en verdiepen in de omgeving. Het gaat er niet alleen om dat de omgeving gebruikt wordt, maar dat zij werkelijk ook wordt opgemerkt en onderzocht. Op deze manier wordt de NDSM-werf een artistiek uitgangspunt en geeft het een wezenlijke inhoudelijke toevoeging aan de voorstelling.

Elf dagen lang brengen wij jou bijzondere en onverwachte voorstellingen op verschillende unieke locaties. Deze locaties vind je rondom Amsterdam Centraal station, Waterlandplein in Amsterdam-Noord en op diverse andere plaatsen rond de IJ oevers.

Veel van de theatervoorstellingen zijn alleen bij Over het IJ Festival te zien. Tussen de voorstellingen door kun je genieten van live muziek, het heerlijke eten en de uitnodigende drankjes in het gratis toegankelijke festivalhart.

Requirements

Your mobile device must have at least 2.4 MB of space to download and install Over het IJ Festival app. Over het IJ Festival was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of GreenLight Solutions at http://www.overhetij.nl/.

Copyright © 2012 GreenLight Solutions