ooeevv ingravidesa

  • ooeevv ingravidesa

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Music
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 21.19 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
NauB1 - Granollers- 15 November 2012 - 22h30

Entrada Gratuita!!!

Bateria: Aleix Tobias
Baix: Miguel Serna
Piano: Marco Mezquida
Flauta: Pablo Selnik

Actor: Quim Lecina
Text i guió: Juan Manuel Pereira
Domòtica: Joan Gorro
Assistent musical: Ramón Bau

ooeevv: Dènys Sanz, Marco Domenichetti, Sito Ruiz



Ingravidesa és un espectacle complex. És un concert de música moderna que fusiona el reagge y el house, la música electrònica i el pop, el jazz i la música electroacústica.
Però a més a més pretén utilitzar les llums, la imatge i el mapping per impulsar l'experiència sensual de l'art gestionat per ordinadors. I encara més, inclou la participació d'actors a l'escena per conformar un acte conceptual basat en un concert de música, sobretot; en un espectacle visual, també; i fecundat per una intervenció dramàtica.

Ingravidesa és una transició de la humanitat des del mercat de les ambicions terrenals, que se't menjen; passant per la introspecció del viatje pel mar de la reflexió; fins a la renaixença de la vida, sempre possible d'un altra manera. Terra, mar i cel.
Consum, intel.ligència i decisió. Plaer i dolor; rebuig i salvació; desesperança i il.uminació.

És un espectacle en directe, on el músics dialoguen amb els ordinadors i amb els actors. Però, como a novetat, és un espai on també i caben les interaccions amb el públic en forma d'intervenció a travès d'aplicacions de telèfons mòbils i de certes instal.lacions domòtiques. L'espectador entrarà en un espai de concert; podrà veure'l, a més d'escoltar-lo; i tindrà un moment en què se li permetrà intervenir.

Requirements

Your mobile device must have at least 21.19 MB of space to download and install ooeevv ingravidesa app. ooeevv ingravidesa is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Marco Domenichetti at http://www.ooeevv.com.

Copyright © @ooeevv.com