Maa-ameti WMS kaart

  • Maa-ameti WMS kaart
  • Maa-ameti WMS kaart
  • Maa-ameti WMS kaart
  • Maa-ameti WMS kaart

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Navigation
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 12.93 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Kõigil ei ole alati võimalik minna Eestimaa ilu lennukiga õhust nautima. Siin tulevad appi Maa-ameti avalikud ortofotod. Maa-ameti ortofotodelt ja kaartidelt saab alati kõige täpsemad andmed ning visuaalse ettekujutuse Eestimaast – seda kinnitab ka asjaolu, et muuhulgas on Maa-ameti ortofotod võrreldes muude kogu Eestit õhust kajastavate kaarditeenustega parima lahutusvõimega. Maa-ameti poolt pakutavate kaarditeenuste valik on lai ning need on abiks nii erinevate valdkondade spetsialistidele kui ka tavakasutajale, kes vajab Maa-ameti kaarte abiks mõne spetsiifilise ülesande lahendamisel või lihtsalt meelelahutuslikul eesmärgil. Näiteks saab ajalooliste kaartide abil vaadata, milline oli Sinu kodukoha kaart mitukümmend aastat tagasi, maapinna reljeefkaardilt saab aga uurida Eesti huvitavaid ning mitmekesiseid pinnavorme.

Kahjuks ei ole võimalik Maa-ameti geoportaali kaudu veebis kuvatavaid kaarte vaadata Apple iPhone ja iPad seadmetega. Siin on lahenduseks Maa-ameti avalik WMS (Web Map Service) teenus, mille kaudu on spetsiaalse rakenduse abil võimalik mitut Maa-ameti kaarditeenust ka Apple nutiseadmetes kuvada. Just sellist otstarvet täidabki käesolev rakendus, mille puhul on tegu ainsa Apple iPhone ja iPad seadmetel töötava vahendiga, mis on loodud spetsiaalselt kõigi Maa-ameti WMS kaarditeenuste kasutamiseks.

Hetkel pakub Maa-amet nelja erinevat WMS kaarti:
- Aluskaart
- Tavakaart
- Fotokaart
- Ajaloolised kaardid

Tavakaart ning kasutaja asukoha kuvamine on käesolevas rakenduses tasuta kasutatavad. Ülejäänud kaarditeenuste kasutamiseks tuleks osta vastavad õigused rakenduse poest. Nimetatud õiguste soetamisega kaasneb ka võimalus teostada aadressiotsingut. Otsida saab viie erineva objektitüübi hulgast, milleks on haldus- ja asustusüksused, liikluspinnad (näiteks tänavad), väikekohad (näiteks suvilaühistud), katastriüksused ning hooned. Muuhulgas on võimalik otsida katastriüksuse tunnuse järgi.


Külasta veebilehekülge www.vinnakas.com/et, et vaadata tutvustavat videot.

Kuna WMS teenuse struktuur on suhteliselt keeruline, soovitame peale rakenduse allalaadimist lugeda esmalt rakenduse kasutusjuhendit.

Requirements

Your mobile device must have at least 12.93 MB of space to download and install Maa-ameti WMS kaart app. Maa-ameti WMS kaart was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Vinnakas OU at http://www.vinnakas.com/et.

Copyright © 2013 Vinnakas OÜ/Maa-amet/ Euroopa Komisjon