Lymphest

  • Lymphest

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 3.98 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Estetik, ilk kez 1750 yılında Alman düşünür Baumgarten tarafından duyuya indirgenebilen bağımsız bir bilim dalı olarak tanımlanmıştır. Bu bilim, “Güzel” kavramı üzerine düşünmeye ve onun ne olduğunu açıklamaya çalışır.

Estetik, duyusal olanın güzellik ile olan ilişkisini ele alır ve temel soruları ;güzelin ne olduğu ve nelerden etkilendiğidir.

Cerrahi bilimi ;insanlığın doğuşu ile başlayan bir tarihe sahiptir. Elde edilen bilgiler doğrultusunda estetik cerrahi; gelişimi 4000 yıl öncesinden başlamakta ve bu dal cerrahi branşlar içinde en hızlı gelişim gösteren branş olma özelliğini taşımaktadır.

İyi bir estetik cerrahın hedefi; cerrahi ve estetik biliminin inceliklerini, ahenk ve anatomik temeller ile bir araya getirerek kişiye özel “güzel “olanı elde etmektir. Bu nedenle her estetik cerrahi işlem hastaya özel bir girişimdir.

Cerrahi biliminin gelişimini takip etmek kadar ,günümüzde güzel kavramının nelerden etkilendiğini ve dinamik estetik kavramının değişimini takip ederek, hastanın isteğini gerçekçi sınırlar içine getirebilmek ve en güzel sonucu elde etmek estetik cerrahı; hem bir bilim adamı hem bir sanatçı olarak ön plana çıkarır.

Requirements

Your mobile device must have at least 3.98 MB of space to download and install Lymphest app. Lymphest is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Serhat Saban at http://lymphest.com.

Copyright © 2014 Egesinerji Bilişim