Ljubavna gatalica

  • Ljubavna gatalica
  • Ljubavna gatalica
  • Ljubavna gatalica

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPhone Ready
  • Category:Category: Entertainment
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 2.75 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Traženje značenja simbola, i u naoko običnim stvarima, oduvijek je ljudima pričinjavalo zadovoljstvo, pružalo im je utjehu i nadu, zbog najave sretnog perioda, ili ih je pripremalo na moguće nesreće.
Simboli odnosno znakovi u prirodi, kojima se tumači sadašnjost i nagovještava budućnost, vidljivi su svuda uokolo, na svim područjima života, bilo da je riječ o situacijama ili o stvarima. Zanimanje za njihovo tumačenje nije prestalo niti ulaskom u moderno doba i pojavom novih izuma, a ljubav je i dalje ostala glavno područje interesa.

LJUBAVNA KIHALICA
Muči te što tvoj dečko ili cura misle o tebi?
Hoćete li se vidjeti? Prohodati?
Zabavite se i otkrijte kojim će putem vaša veza krenuti!
Otkrijte pomoću vremena kihanja i magije brojeva!

****
Često se zateknete da kihnete svakog dana u isto vrijeme?
Ili da kihnete kad pomislite na neku osobu?
Otkrijte što magija brojeva i vremena nagovješta/predskazuje u ljubavnim odnosima!

****
Moderno vjerovanje, popularno među tinejdžerima u zadnjih dvadeset godina, pokazuje kako svoj značaj u predskazanjima ima i jedan "apćihaaa", ovisno o satu u kojem kihnete. Kihanje više nije tek moguća najava prehlade, već nagovještaj što tvoj dečko ili cura misle o tebi te kojim će putem vaša veza krenuti.
***

LJUBAVNA ZIJEVALICA
Provjerite zašto ste zijevnuli baš u određeno doba dana!?
Saznajte kome se sviđate?
Voli li vas plavokosi ili crnokosi crni dečko/cura?

Iako je zijevanje može značiti i da ste umorni ili da mozak traži dodatan kisik, zabavite se i otkrijte simboliku zijevanja, uz pomoć magije brojeva!
Uz malo ili puno zijevanja, odgovori se pronalaze u Ljubavnoj zijevalici, pa provjerite/doznajte misli li simpatija na vas i kako će se vaša veza u budućnosti odvijati. Ili hoćete li pronaći novog dečka ili curu?


LJUBAVNA ŠTUCAVICA
Iznenada, iz čista mira, ste štucnuli?
Da li to nešto znači?
Ima li to kakve veze s ljubavlju?
Hoće li me poljubiti? Sanja li me?
Zabavite se i odgovore potražite u ljubavnoj štucavici!
Iako štucanje može biti povezano s radom organizma, neki smatraju da u štucanju ima ljubavne simbolike te da može predvidjeti ljubavne događaje.
Pratite kada štucnete i otkrijte može li se na osnovu ovih prirodnih signala saznati što vas čeka u ljubavi - hoće li nazvati, da li mu se sviđate, hoćete li se pomiriti, kad ćete se vidjeti... . Zabavite se, a vjerujte samo ako vam tumačenja odgovaraju :-)

Requirements

Your mobile device must have at least 2.75 MB of space to download and install Ljubavna gatalica app. Ljubavna gatalica is available on iTunes for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of praxis Praxis at http://www.entertainmeapps.com.

Copyright © 2012 EntertainMeApps.com