Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters)

  • Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters)
  • Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters)
  • Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters)
  • Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters)

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.04
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 54.34 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Dit is deel 2 van: ik leer lezen (goedgekeurd door leerkrachten) voor ongeveer vanaf 3 jaar en ouder, de lesstof verdeeld onder 4 niveaus.

Reclame vrij!

Nu wordt er een combinatie gemaakt tussen leesletters en schrijfletters zoals de kinderen op de basisschool leren, met fonetische en vocabulaire begrippen.
Met leerzame opdrachten, spelletjes, puzzels en meer...

Deel 1 was een groot succes, het is gekozen tot de beste app uit de app store van het jaar 2011 met duizenden downloads. We gaan weer vrolijk verder met een nieuw deel (2).

Ook nu worden kinderen weer uitgedaagd om op verschillende speelse manieren te leren. Geen les is het zelfde! De variatie en het grote aanbod zal ook nu in deel 2 weer centraal staan. Ook dit is een "groeiende app"!
Elke update komt er meer en meer lesmateriaal, zodat de app een uitdaging blijft voor het kind en niet gaat vervelen.

Kinderen in groep 1 en 2 beginnen eerst met de leesletters en later in de hogere groepen worden de leesletters nog steeds herhaald en leren kinderen lezen in avi-boekjes.
De schrijfletters komen aan bod bij kinderen die in groep 3 en hoger zitten.
Maar in deze app wordt zelfs het jongste kind alvast voorbereid op de schrijfletters door middel van leuke speelse spelletjes, zonder dat het kind er erg in heeft zal het de schrijfletters al gaan herkennen samen met de leesletters. Ook voor de al gevorderde lezertjes (van enkele woorden) blijft deze app een uitdaging, want ze leren tevens lettergrepen, zinnen en naderhand korte verhaaltjes te lezen.

De app bestaat uit 4 niveau's.
Van enkele letters herkennen tot kleine verhaaltjes lezen.
Opgebouwd in verschillende moeilijkheidsgraden.

In deze app zal het kind zichzelf ook aanleren zelfstandig bezig te zijn dmv de antwoorden die onder de woordkaartjes gegeven worden nadat de les voltooid is na te kijken.

De volgende update:
* De "C" zal ook als cee uitgesproken worden.
* Is het "oo" of "o"?
* Andere extra lessen...

Na een les of spel voltooid te hebben zal het kind terugkeren naar het niveau waar het gebleven was. In deel 1 is dit ook van toepassing in een aankomende update!

Helaas kan ik u niet veel voorbeeldplaatjes hieronder laten zien, maar dat kan wel via de website zelf. Maar ook hier kunnen we natuurlijk niet alles laten zien, maar heeft u wel meer een idee wat u kunt verwachten, in totaal laat ik u 16 plaatjes zien.

Heeft u nog suggesties of vragen?
Mail: kidsapps@mail.com

Requirements

Your mobile device must have at least 54.34 MB of space to download and install Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters) app. Ik leer lezen deel 2 (schrijfletters en leesletters) was updated to a new version. Purchase this version for $2.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Kelly Doll at http://ipad-apps.weebly.com.

Copyright © KiddyAppsNL