FI Suomi Sanakirja

  • FI Suomi Sanakirja
  • FI Suomi Sanakirja
  • FI Suomi Sanakirja
  • FI Suomi Sanakirja

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.1
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Reference
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 51.36 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
English readers view below for english translation.
Suomalainen sanakirja ja tesaurus, joka toimii kaikkialla!

Me kaikki tiedämme, että on olemassa joitakin kauko paikkakunnalla Suomessa. Pitkän päivän jälkeen saunassa, älä frusterated kun tietää oman sanakirjan app tarvitsee Internet-yhteyden toimimaan. Lataa tämä sovellus ja hyödyntää tietoa Wikisanakirjasta, missä tahansa. Vältä maksaa hullu verkkovierailumaksuista ja käyttää sitä, kun olet ulkomailla. Tarve tutkia siihen koneeseen kyydin Bangcock? Ei varma ylimalkaisia ​​internet yhteyden junalla loma getaway? Suunnittele etukäteen, lataa se nyt! App sisältää bookmarking artikkeleita niin voit hakea artikkeleita nopeammin. Emme tuhlaa arvokasta näytön tilaa mainoksia, tämä sovellus on Ad-Free ja siinä selkeä käyttöliittymä.

Toimii iPhonen ja iPad. Kaksi Apps in One!
Tämä on Universal App. Joten, kun ostat sen yhdessä laitteessa tai tietokoneessa, se on automaattisesti käytettävissä kaikissa laitteissa, jotka on rekisteröity, että iTunes tilin. Jos sinulla on iPhone ja sekä iPad esimerkiksi saisit kaksi kappaletta App jos "osta" sen kerran.

Laaja kansainvälinen kommunikointi
Käytä jättiläismäinen vipu kielen tuki iOS. Tämä sovellus tukee kaikkia näppäimistöt ja lähes kaikilla kielillä iOS. Voit valita kymmenistä näppäimistöjä ja kielten kautta asetukset laitteeseen. Access "In-näppäimistö" ominaisuuksia, kuten lisäämällä diacritic jälkiä kirjeitä tap-ja-tilalla kirjeen näppäimistöllä. * Language saatavuus perustuu myös iOS-version laitteen, tarkista version laitteeseen Apple tarkistaa kielivaihtoehdot

Haku Ariticles nimen
Hae artikkeli otsikot, jotka on unicode normalisoitu on tarpeetonta lisätä diacritic merkkejä edellä kirjaimia. Esimerkiksi "" palaisi samat tulokset kuin "A". Tämä on olennainen ominaisuus pikahaku. Haut on toteutettu salamannopeasti ajoissa. Älä hidastaa internet, mikään ei ole frusterating kuin odottaa App!

Täydellinen Wikisanakirja Artikkelit
Wikisanakirja on säiliö kielen tietoja. Yhteenlaskettu tieto sen laatijat sisältää mutta ei rajoitu käännökset, etymologia, luokittelu, Translations, Synonyymit, sanat, anagrammeja, Ääntäminen Guide Related Word Forms, esimerkissä, johdetut ehdot, Verbi Declensions, ja referenssit. * Audio ääntämisen eivät sisälly

Seuraa suosikki artikkeleita
Nopeasti pääsy artikkeleita, sinun täytyy viitata toistuvasti lisäämällä sanoja henkilökohtaisen listan Suosikit sanoja. Artikkelit on merkitty tyylikäs tähti. Nopeasti pääsy suosikki sanansa helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Lisäominaisuudet List
-Säädä tekstin kokoa artikkeleita sopivaksi mieleiseksesi
-Säädä näytön kirkkautta kautta puhelimen asetukset
-Linkki suoraan verkossa artikkeli
-Ei muita latauksia
-Free päivitykset
-Muita ominaisuuksia ja parannuksia suunnitellaan tulevia versioita
-Ei ongelmia hallita tietokantoja. Kaikki tiedot ladataan App niin uudet versiot tietokantaan tulevat päivitetty app.
-Sen vapaa, mitä sinulla on menetettävää?
-Kopioi ja liitä sanoja nopeasti käsiksi tietoihin

The Finnish dictionary and thesaurus that works everywhere!

We all know that there are some remote locations in Finland. After a long day in the sauna, don't be frusterated when you find out your dictionary app needs an internet connection to work. Download this app and tap into the knowledge of Wiktionary, anywhere. Avoid paying crazy roaming charges and use it when you are abroad. Need to study on that plane ride to Bangcock? Not sure about the sketchy internet connection on the train ride to your holiday getaway? Plan ahead, download it now! The App features bookmarking articles so you can recall articles faster. We didn't waste precious screen space with advertisements, this App is Ad-Free and features a clean interface.

Requirements

Your mobile device must have at least 51.36 MB of space to download and install FI Suomi Sanakirja app. FI Suomi Sanakirja was updated to a new version. Purchase this version for $1.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Offline Wiktionary LLC at http://www.grandtourdictionary.com/finnish.

Copyright Grand Tour Dictionary © Offline Wiktionary LLC 2012