Eu colorez Constanta

  • Eu colorez Constanta
  • Eu colorez Constanta
  • Eu colorez Constanta
  • Eu colorez Constanta

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0.2
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Education
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 25.58 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Eu descopăr LITORALUL MĂRII NEGRE colorându-l!

Să colorăm împreună Constanța!

Un veritabil tur al Constanței în imagini, acest program, mai mult decât un simplu program de colorat, este o invitație la a descoperi frumusețile și diversitatea peisajelor, bogățiilor și atracțiilor Litoralului Mării Negre.

Imaginile din acest program au fost împărțite în multe suprafețe mici și ușor de colorat. Fiecare dintre voi va putea să inventeze propriile sale combinații de culori pentru a-și crea singur un minunat album de amintiri de pe Litoralului Mării Negre (România).

Mai mult decât un program de colorat! Este un program în care vom descoperi: locuri emblematice ale Constanței și litoralului, palete de culori, informații interesante despre diversele locuri și obiective turistice din județul Constanța.

Ce vom descoperi și ce vom colora? Locuri precum stațiunile desfășurate pe o harta a litoralului (Mamaia, Eforie Nord, Ef. Sud, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia etc.); viețuitoare marine din Marea Neagră; statuia lui Ovidiu; epava de la Costinești; Histria; telegondola din Mamaia; moschee; acvariul; farul vechi; muzeul de istorie; portul; Delfinariul și multe altele...

Și pentru ca totul să fie mai captivant și mai distractiv, pe langă informațiile audio, în timp ce colorăm avem și diverse surprize animate care apar pe neașteptate în mijlocul desenului. Cei mici vor fi încântați!

Facilități:
- informații bogate despre obiectivele prezentate (audio);
- utilizarea giroscopului;
- interfața modernă și intuitivă;
- animații surpriză ascunse printre obiectele de desenat;
- o imagine colorată realistic pentru fiecare obiectiv în parte;
- un set de imagini reprezentative pentru Litoralul românesc al Mării Negre.

Acest joc îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte imaginația și perspicacitatea.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.

Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor a căror vârstă este cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii între 4 și 8 ani.

Requirements

Your mobile device must have at least 25.58 MB of space to download and install Eu colorez Constanta app. Eu colorez Constanta was updated to a new version. Purchase this version for $0.99

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Infomedia Pro S.R.L. at http://www.soft4kids.ro.

Copyright © Infomedia Pro