DiabCalc

  • DiabCalc
  • DiabCalc
  • DiabCalc

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 2.0.2
  • Device Type:Device: iOS Universal
  • Category:Category: Medical
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 1.15 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Diabcalc er en app for personer med type 1 diabetes.
Diabcalc beregner dit insulinbehov udfra madlister.
Diabcalc ajourfører din insulindagbog der er tilgængelig på www.diabcalc.dk.

DiabCalc er afprøvet på danske hospitaler (se http://www.dsr.dk/Sygeplejersken/Documents/Pdf-udgave/Sygeplejersken_2011_19.pdf#Page=50).

DiabCalc er omtalt i diabetes foreningens medlemsblad (se http://www.diabetes.dk/emag/diabetes/diabetes_maj_2012/index.html#50).

Fra en liste på telefonen over forskellige madvarer udvælges det mad man spiser, indholdet af kulhydrat beregnes automatisk og man får oplyst, hvor meget insulin man har behov for i forbindelse med måltidet.

Med til appen hører adgang til brugerens egen insulindagbog på internettet (www.diabcalc.dk).

Alle registreringer på telefonen kan overføres til insulindagbogen.

Det er ofte børn og unge, der får sukkersyge, og dagbogen betyder, at forældre nemt kan følge med i, hvordan deres børn passer deres sukkersyge. Samtidig kan læger og andet sundhedspersonale få adgang til de data, der er registreret i dagbogen.

Du får:
· Dansk brugergrænseflade. Programmet er dansk (tekster, madlister, danske madvarer)
· En app der er udviklet og afprøvet sammen med klinikere (Fredericia, Skejby, Viborg, Næstved) igennem flere år.
· Insulinberegning integreret med dansk madliste. Insulinberegningen afspejler den måde man i Danmark anbefaler diabetikere at beregne deres insulin behov. Det er derfor nemt at tale med sine behandlere udfra de oplysninger programmet bruger og afgiver (f.eks. er 100 og 500 regler direkte afspejlet)
· Mulighed for at man selv kan tilføje madvarer, måltider mm til systemet, så det bliver nemt at udpege den mad man normalt spiser.
· Insulindagbog. Via www.diabcalc.dk kan man føre en insulindagbog som andre kan tilgå - hvis man giver tilladelse til det. Det giver behandlerne mulighed for at forbered konsultationer og forældre mulighed for at følge børns blodsukker niveauer på afstand
· Central administrationen af centrale data på www.diabcalc.dk. På den måde er det nemt at få fastlagt og justeret de parametre som er individuelle sammen med behandlere. Det giver også mulighed for at lave telefon konsultationer da man kigger på de samme data via hjemmesiden.
· Statistik. På www.diabcalc.dk vises kurver og statstikker som giver diabetikeren (og evt. behandler) et overblik over tilstanden. Er blodsukker niveauet f.eks. typisk for højt efter maden, så tyder det på at der skal mere insulin til. Dette ses nemt på lagkage diagrammerne.

Requirements

Your mobile device must have at least 1.15 MB of space to download and install DiabCalc app. DiabCalc was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of CellTech IT CellTech IT Aps at http://diabcalc.dk.

Copyright © CellTech IT ApS