DC VISION

  • DC VISION
  • DC VISION
  • DC VISION
  • DC VISION

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0.1
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: Business
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 4.66 MB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
DC BULLETIN je multimediálním magazínem společnosti DC VISION, s.r.o. pro zákazníky, partnery a příznivce týmu DC VISION. Účelem aplikace DC BULLETIN je přinášet manažerské novinky pro majitele firem, manažery privátních i neziskových organizací a zájemce o manažerské vzdělávání.

Magazín DC BULLETIN je zaměřen na vedení (leadership) a řízení změn. Každý zaměstnanec má vlastní zkušenosti se změnami, které jeho/její firma zaváděla. Každá změna přináší různé vlivy na skupiny pracovníků, na zákazníky i na partnery organizace. Je přirozené, že se řada zaměstnanců změnám skrytě nebo otevřeně brání nebo vyhýbá, neboť intuitivně cítí nejistoty spojené se změnou. Řízení změn jsou manažerské přístupy, které usnadňují úspěšné zavádění změn a jejich dlouhodobější udržitelnost, nikoliv na úkor zaměstnanců, ale jejich prostřednictvím a s jejich podporou. Leadership je vedení člověkem - lídrem, který má schopnosti udělat něco, na co jiní nemají odvahu a zároveň člověk, který přitahuje ostatní, kteří mají chuť jej následovat, lídr je magnetem s vysokou přitažlivostí.

Magazín přináší také informace o dění v týmu DC VISION. Tým DC VISION jsou specialisté na řízení změn, rozvoj firemní kultury a leadershipu, inovací, vytváření prodejní a provozní excelence.

Předtím, než napíšete negativní hodnocení, nás prosím kontaktujte. Rádi vám pomůžeme s vaším problémem.

Pokud se vám aplikace DC BULLETIN líbí, potěšíte nás krátkou recenzí a příznivým hodnocením. Děkujeme vám.

-----

DC BULLETIN a multimedia magazine of the company DC VISION. The mission of DC BULLETIN is to bring management news for company owners, managers of profit and non-profit organizations and management trainees.

The magazine DC BULLETIN is focused on leadership in change management. Every employee has got experiences with changes in his/her organization. Each change brings various impacts on groups of staff, on clients and/or partners of the organization. It is natural that many employees resist openly or hidden against ongoing changes, due to an intuitive feeling of insecurity. Change management is about management approaches leading to a successful implementation and sustainability of changes with the support of employees. Leadership is an ability of a leader, who is able to motivate and stimulate other people to achieve a common goal, in a way that others do not have the courage to follow. The leader is a magnet with high attractiveness.

The magazine provides also information about the activities within the team of DC VISION, being the team of change management specialists, focusing on corporate culture and leadership development, innovation management, development of sales and operational excellence. 

Kindly contact us before providing a negative feedback. We will be happy to assist you with your issues.

If you like the DC BULLETIN application, please leave a short feedback and a positive rating. Thank you.

Requirements

Your mobile device must have at least 4.66 MB of space to download and install DC VISION app. DC VISION was updated to a new version. Purchase this version for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of OPTIO CZ s.r.o. at http://www.dcvision.cz/.

Copyright © DC Vision, Design MISSING ELEMENT SPOL. s r. o. www.missing-element.com