CI Time Reader

  • CI Time Reader
  • CI Time Reader
  • CI Time Reader
  • CI Time Reader

Detailed App Info:

  • Last Changed:Time:
  • Current Version:Version: 1.0
  • Device Type:Device: iPad Ready
  • Category:Category: News
  • iTunes Seller:Seller:
  • Download Size:App Size: 900.2 KB

Application Description

Twitter:
Google:
Facebook:
Obsah časopisu
CI Time je odborný analytický měsíčník pro přemýšlivé a přemýšlející. Přináší texty, které jdou pod povrch věcí. Píše o tématech, která dnes hýbou (anebo zítra mohou hýbat) světem. Autorský tým CI Time tvoří přední specialisté ve svých oborech se schopností jasně formulovat závěry. Mnozí z nich přispívají do předních domácích i evropských periodik.
Stálé rubriky přinášejí analytické texty o domácí a mezinárodní politice, bezpečnostních otázkách, ekonomice, evropské problematice, IT, zdravotnictví, sociálních věcech, kultuře i společnosti jako takové. Tyto analýzy se zabývají lokálními i globálními problémy. Vidí věci v souvislostech, hledají paralely i rozdíly. V časopise CI Time najdete také rozhovory s významnými odborníky z celého světa. Jejich analytické soudy jsou mnohdy neotřelé, ale o to přesněji vyjadřují realitu.
V CI Time se snoubí a navzájem obohacují akademické pohledy, reprezentované profesory prestižních univerzit, s analýzami ryzích praktiků.

CI Time Reader
Aplikace CI Time Reader umožňuje pohodlně číst a archivovat jednotlivá čísla časopisu CI Time na vašem tabletu.
V sekci „Dokumenty ke stažení“ jsou k dispozici všechna vyšlá čísla. Vybrané číslo CI Time se po stažení objeví v sekci „Knihovna“. Čísla doporučujeme stahovat při připojení pomocí WIFI. Aktualizace této sekce probíhá jednou za 5 hod.
V „Knihovně“ jsou uložena všechna již stažená čísla CI Time, stačí kliknout a celý časopis se otevře ke čtení. Další funkcí knihovny je možnost aktualizace již stažených čísel. Velkou výhodou aplikace je, že jednotlivá vydání jsou uložena přímo ve vašem tabletu a pro jejich čtení již nemusíte být připojeni k internetu.
CI Time můžete číst v obrazovém nebo textovém módu. V obrazovém módu se časopis otevírá se zobrazenou horní a spodní lištou, kterou lze schovat nebo naopak obnovit jednoduchým kliknutím do středu obrazovky. Velikost zobrazení stránky lze jednoduše přizpůsobit vašim potřebám pomocí gest (zvětšit, zmenšit). Pokud se vracíte k již rozečtenému časopisu, otevře se vždy přesně v místě, kde jste minule skončili.
Pomocí ikony v horní liště nebo dvojklikem lze přejít do textového módu. Ten poskytuje možnost rychlé změny velikosti písma a podsvícení obrazovky, čímž je zaručeno pohodlné čtení. Pokud potřebujete zobrazený text odeslat mailem, stačí v tomto módu kliknout na ikonu pošty a celý text se zobrazí v rozhraní e-mailu.
Aplikace dovoluje prohlížet časopis po stránkách nebo dvoustranách. Způsob zobrazení se volí automaticky podle natočení tabletu.
Pro listování v časopisu poskytuje CI Time Reader tři varianty:
1)Jednoduchý posun stránek zleva doprava (textový i obrazový mód).
2)Výběr pomocí interaktivního obsahu (textový i obrazový mód).
3)Volbu pomocí lišty se zmenšenými náhledy stránek ve spodní straně aplikace (obrazový mód).
Pokud vás některý článek zaujme natolik, že se k němu chcete v budoucnu vrátit, stačí kliknout na ikonu hvězdičky v horní liště a přidat poznámku. Poznámky můžete editovat a mazat.
Přejeme vám příjemné čtení.

Requirements

Your mobile device must have at least 900.2 KB of space to download and install CI Time Reader app. CI Time Reader is available on iTunes for $0.00

If you have any problems with installation or in-app purchase, found bugs, questions, comments about this application, you can visit the official website of Multimedia atelier Multimedia atelier s.r.o. at http://www.m-atelier.cz.

Copyright © CI Consult & Research s.r.o.